притисни ентер »

ТЕПАЧКА НА ПОПУЛАРНИОТ ИЗБОР „МИС БУМ БУМ“ ВО БРАЗИЛ: Се степаа заради своите задници

ТЕПАЧКА НА ПОПУЛАРНИОТ ИЗБОР „МИС БУМ БУМ“ ВО БРАЗИЛ: Се степаа заради своите задници

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и пришла на Елен и и ја земала

Изборот за најдобар задник во Бразил заврши со кавга

Изборот за најдобар задник во Бразил заврши со кавга

Незадоволна натпреварувачка за најубав задник во Бразил направи хаос на сцената тврдејќи дека само нејзиниот задник е природен, обвинувајќи две девојки за пластична корекција на задниците. 31-годишната Елен Сантана е прогласена за победничка на изборот  одржан во Сао Паоло. Целиот настан се претвори во циркус откако налутената учесничка Алина Ува ја

Изборот за најдобар задник во Бразил заврши со кавга

Изборот за најдобар задник во Бразил заврши со кавга

Незадоволна натпреварувачка за најубав задник во Бразил направи хаос на сцената тврдејќи дека само нејзиниот задник е природен, обвинувајќи две девојки за пластична корекција на задниците. 31-годишната Елен Сантана е прогласена за победничка на изборот Мис БумБум одржан во Сао Паоло. Целиот настан се претвори во циркус откако налутената учесничка Алина

Се степаа на изборот за најдобар задник!

Се степаа на изборот за најдобар задник!

На учесничка на натпреварот за најдобар бразилски задник не и се допадна одлуката на жирито, па отиде сама по лентата! Тревога на „престижниот“ избор за најдобар задник на Бразил Miss Bum Bum. Со години го следиме овој избор и со години гледаме „чија“ е победата, но за сите овие години не сме виделе ваква сцена: Титулата за најдобар задник и припадна

Тепачка: Љубоморна учесничка на Мис Бум бум и ја зеде лентата на победничка! (Видео)

Тепачка: Љубоморна учесничка на Мис Бум бум и ја зеде лентата на победничка! (Видео)

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум, незадоволна од одлуката на жирито, тргнала сама по лентата за Мис. Гужва на традиционалниот избор за најдобар задник на Бразил. Со години јавноста го следи овој избор со години гледаме „чии задник е најубав и најдобар“, но за сите овие години не се случила ваква сцена. Златната

Само мојот задник е природен – изборот на Мис Бумбум во Бразил заврши со тепачка за лентата

Само мојот задник е природен – изборот на Мис Бумбум во Бразил заврши со тепачка за лентата

Хаотични и насилни сцени го обележаа последниот избор на Мис Бумбум во Бразил воопшто, откако учесничките се степаа на сцена по обвинувањата за измама. Триесет и едногодишната Елен Сантана, која ја претставуваше сојузната држава Рораима, ја освои престижната награда на настанот што се одржа во Сао Пауло, за потоа една од губитничките да се обиде да

ВИДЕО: Се степаа жените со најдобар задник во Бразил

ВИДЕО: Се степаа жените со најдобар задник во Бразил

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и пришла на Елен и и ја земала

Само мојот задник е природен – изборот на Мис Бумбум во Бразил заврши со тепачка за лентата

Само мојот задник е природен – изборот на Мис Бумбум во Бразил заврши со тепачка за лентата

Хаотични и насилни сцени го обележаа последниот избор на Мис Бумбум во Бразил воопшто, откако учесничките се степаа на сцена по обвинувањата за измама. Триесет и едногодишната Елен Сантана, која ја претставуваше сојузната држава Рораима, ја освои престижната награда на настанот што се одржа во Сао Пауло, за потоа една од губитничките да се обиде да

(Видео) Манекенки се степаа на изборот за најубаво газе

(Видео) Манекенки се степаа на изборот за најубаво газе

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот „Мис Бум бум“ , незадоволна од одлуката на жирито, направи сцена, откако беше прогласена победничката. Причината за ваква реакција била љубомората но и фактот дека „само нејзиниот задник бил вистински“. “Овие останатите се силиконски“, рекла нервозната Алина Уве, откако излезе на сцната

loading...
(Видео) Манекенки се степаа на изборот за најубаво газе

(Видео) Манекенки се степаа на изборот за најубаво газе

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил, популарниот „Мис бум бум“, незадоволна од одлуката на жирито, направи сцена, откако беше прогласена победничката. Причина за ваква реакција била љубомората, но и фактот дека „само нејзиниот задник бил вистински“. „Овие останатите се силиконски“, рекла нервозната Алина Уве, откако излезе на сцената

Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник: На победничката и ја грабнаа лентата (видео)

Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник: На победничката и ја грабнаа лентата (видео)

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил, популарниот натпревар Мис Бум бум, незадоволна од одлуката на жирито, бесна тргнала сама по лентата на победничката. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и

ВИДЕО: Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник

ВИДЕО: Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и пришла на Елен и и ја земала

Тепачка на изборот на Мис Бум бум (ВИДЕО)

Тепачка на изборот на Мис Бум бум (ВИДЕО)

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и пришла на Елен и и ја земала

Тепачка на изборот на Мис Бум бум (ВИДЕО)

Тепачка на изборот на Мис Бум бум (ВИДЕО)

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и пришла на Елен и и ја земала

Видео: Тепачка на изборот Мис Бум бум за најдобар задник!

Видео: Тепачка на изборот Мис Бум бум за најдобар задник!

Гужва на  традиционалниот избор за најдобар задник на Бразил. Со години  јавноста го следи овој избор , со години гледаме  „чии задник е најубав и најдобар“, но за сите овие години не се случила ваква сцена. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди

ВИДЕО: Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник

ВИДЕО: Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник

ВИДЕО: Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето

„Само мојот задник е природен!“: Девојка која не знае да губи направи скандал на познатиот „Мис Бумбум“ натпревар

„Само мојот задник е природен!“: Девојка која не знае да губи направи скандал на познатиот „Мис Бумбум“ натпревар

„Мис Бумбум“ е годишен бразилски натпревар, чија што цел е да се пронајде најубавиот задник во државата. Оваа година 31-годишната Елена Сантана била наградена со титулата за најдобар задник во Бразил на церемонијата во Клубот Eazy во Сао Паоло. Но, 27-годишната Алин Ува, која не успеала да се пласира во првите три места, истрчала на сцената, ја грабнала

Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник (ВИДЕО)

Тепачка на изборот на Мис за најдобар задник (ВИДЕО)

Учесничка на изборот за најдобар задник на Бразил популарниот Мис Бум бум , незадоволна од одлуката на жирито , тргнала сама по лентата за Мис. Златната лента за најдобар задник или Мис Бум бум и припаднала на Елен Сантана, што не и се допаднало воопшто на Алина Уве, која неколку секунди по прогласувањето на победничката, и пришла на Елен и и ја земала