притисни ентер »

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Претседателот на Народното собрание на Боливија, Виктор Борда, поднесе оставка откако демонстранти ја запалија неговата куќа. „Поднесувам оставка на местото претседател на Собранието, во надеж дека тоа ќе помогне за зачувување на физичкиот интегритет на мојот брат кој го држат како заложник во неговата куќа“, рекол Борда. Претходно денеска оставка

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Претседателот на Народното собрание на Боливија, Виктор Борда, поднесе оставка откако демонстранти ја запалија неговата куќа. „Поднесувам оставка на местото претседател на Собранието, во надеж дека тоа ќе помогне за зачувување на физичкиот интегритет на мојот брат кој го држат како заложник во неговата куќа“, рекол Борда. Претходно денеска оставка

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Претседателот на Народното собрание на Боливија, Виктор Борда, поднесе оставка откако демонстранти ја запалија неговата куќа. „Поднесувам оставка на местото претседател на Собранието, во надеж дека тоа ќе помогне за зачувување на физичкиот интегритет на мојот брат кој го држат како заложник во неговата куќа“, рекол Борда. Претходно денеска оставка

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Демонстранти во Боливија запалија куќи на политичари

Претседателот на Народното собрание на Боливија, Виктор Борда, поднесе оставка откако демонстранти ја запалија неговата куќа. „Поднесувам оставка на местото претседател на Собранието, во надеж дека тоа ќе помогне за зачувување на физичкиот интегритет на мојот брат кој го држат како заложник во неговата куќа“, рекол Борда. Претходно денеска оставка

Демонстрантите во Боливија палат куќи на политичари

Демонстрантите во Боливија палат куќи на политичари

Претседателот на Народното собрание на Боливија, Виктор Борда, поднесе оставка откако демонстранти ја запалија неговата куќа. – Поднесувам оставка на местото претседател на Собранието, во надеж дека тоа ќе помогне за зачувување на физичкиот интегритет на мојот брат кој го држат како заложник во неговата куќа , рекол Борда. Претходно денеска оставка