притисни ентер »

Единствена Македонија: За цел свет сме срамна приказна како еден премиер ја продаде Македонија за своето криминално богатење

Единствена Македонија: За цел свет сме срамна приказна како еден премиер ја продаде Македонија за своето криминално богатење

„Европската Унија и марионетскиот премиер Зоран Заев на голема врата убедуваа дека штом се постигне Договорот со Грција се отвора патот за членство на Македонија во ЕУ, но, сега е повеќе од јасно дека Македонија нема да добие датум за преговори за членство во Унијата. Излезе на виделина дека за цел свет сме срамна приказна како Зоран Заев купен и контролиран