Летен тренинг: 10 минути дневно за фит форма

Сигурно високите температури веќе ве одвраќаат од намерата да вежбате, но овој 10-минутен тренинг може да го направите во удобноста на вашиот климатизиран дом (секако, не вежбајте директно пред климатизерот). Не ви се потребни тегови и опреме, а со 10 минути вежбање ќе останете во форма. Можете да вежбате во темпо со инструкторот Фрејзер Вилсон или