притисни ентер »

Хуавеи донира два милиони заштитни маски на здравствените работници во Европа

Хуавеи донира два милиони заштитни маски на здравствените работници во Европа

Телекомуникацискиот оператор Хуавеи се приклучува на групата кинески компании кои донирале милион маски и заштитна опрема во европските земји, покажувајќи корпоративна „мека моќ“ во големиот ек на пандемијата, објави „Политико“. Компанијата Хуавеи, која останува во центарот на жестока дебата за безбедноста на мрежата, донираше два милиони маски за

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот, кои се очекува да пристигнат за неколку денови. Како што јави дописникот на МИА до Љубљана, се работи за помош наменета за повеќе држави меѓу кои и Словенија. Авионот доцна синоќа веќе полета од Кина, а се очекува потребните тестови да бидат дистрибуирани во следните денови

ПОМОШ ОД КИНА: Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот

ПОМОШ ОД КИНА: Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот, кои се очекува да пристигнат за неколку денови. Како што јави дописникот на МИА до Љубљана, се работи за помош наменета за повеќе држави меѓу кои и Словенија. Авионот доцна синоќа веќе полета од Кина, а се очекува потребните тестови да бидат дистрибуирани во следните денови

Алибаба и донира тестови за коронавирус на Словенија

Алибаба и донира тестови за коронавирус на Словенија

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот, кои се очекува да пристигнат за неколку денови. Како што јави дописникот на МИА до Љубљана, се работи за помош наменета за повеќе држави меѓу кои и Словенија. Авионот доцна синоќа веќе полета од Кина, а се очекува потребните тестови да бидат дистрибуирани во следните денови

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

– Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот, кои се очекува да пристигнат за неколку денови. Како што јави дописникот на МИА до Љубљана, се работи за помош наменета за повеќе држави меѓу кои и Словенија. Авионот доцна синоќа веќе полета од Кина, а се очекува потребните тестови да бидат дистрибуирани во следните денови

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот, кои се очекува да пристигнат за неколку денови. Како што јави дописникот на МИА до Љубљана, се работи за помош наменета за повеќе држави меѓу кои и Словенија. Авионот доцна синоќа веќе полета од Кина, а се очекува потребните тестови да бидат дистрибуирани во следните денови

„Алибаба“ на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

„Алибаба“ на Словенија и донираше тестови за коронавирусот

Кинеската компанија „Алибаба“ на Словенија и донира тестови за коронавирусот, кои се очекува да пристигнат за неколку денови. Се работи за помош наменета за повеќе држави меѓу кои и Словенија. Авионот доцна синоќа веќе полета од Кина, а се очекува потребните тестови да бидат дистрибуирани во следните денови. Минатата недела исто така во Словенија веќе

Словенија ќе добие донација тестови за коронавирусот од „Алибаба“

Словенија ќе добие донација тестови за коронавирусот од „Алибаба“

Кинеската компанија Алибаба на Словенија и донира тестови за коронавирусот, кои се очекува да пристигнат за неколку денови. Како што јави дописникот на МИА до Љубљана, се работи за помош наменета за повеќе држави меѓу кои и Словенија. Авионот доцна синоќа веќе полета од Кина, а се очекува потребните тестови да бидат дистрибуирани во следните денови