притисни ентер »

(ВИДЕО 18+) Првиот македонски хорор-спот, снимен според вистинска приказна!

(ВИДЕО 18+) Првиот македонски хорор-спот, снимен според вистинска приказна!

(ВИДЕО 18+) Првиот македонски хорор-спот, снимен според вистинска приказна! Новиот електро состав „Шафран“ ја издаде својата трета песна под наслов “Дафино” која има модерен призвук и мешавина од електронски етно звук. За музиката се погрижи Тони Стевковски, а за текстот е задолжен Кирил Трајковски. Ова е трета песна на „Шафран“ а наскоро се очекува

Ќе ви застане крвта во вените! Првиот македонски хорор-спот, снимен според вистинска приказна! (ВИДЕО) (+18)

Ќе ви застане крвта во вените! Првиот македонски хорор-спот, снимен според вистинска приказна! (ВИДЕО) (+18)

Спотот и самата песна која е авторска и не е препеана, се инспирирани од вистински настан кој се случил пред многу години во едно далечно село близу општина Чашка Новиот електро состав „ Шафран “ ја издаде својата трета песна под наслов “ Дафино ” која има модерен призвук и мешавина од електронски етно звук. За музиката се погрижи Тони Стевковски ,