притисни ентер »

Пијан влегол во тенк да се повози – Полицијата веднаш го уапсила

Пијан влегол во тенк да се повози – Полицијата веднаш го уапсила

Возачот е уапсен, а тенкот одвлечен на полициски паркинг. Тенк Т-55 се наоѓал на носач на тенкови, бидејќи се расипал, по што налетал пијан маж кој одлучил да се повози низ градот. Полската полиција го уапсила човекот кој недалеку од Лоѓ го возел тенкот по улица и го вознемирил локалното население, јавуваат полските медиуми. Веднаш потоа било пријавено