притисни ентер »

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,7 степени според Рихтеровата скала го погоди северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика. Досега не се добиени извештаи за штети и не се очекува цунами. Според извештајот на Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ), епицентарот на земјотресот бил 321 километар југоисточно од главниот град на

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,7 степени според Рихтеровата скала го погоди северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика. Досега не се добиени извештаи за штети и не се очекува цунами. Според извештајот на Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ), епицентарот на земјотресот бил 321 километар југоисточно од главниот град на

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,7 степени според Рихтеровата скала го погоди северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика. Досега не се добиени извештаи за штети и не се очекува цунами. Според извештајот на Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ), епицентарот на земјотресот бил 321 километар југоисточно од главниот град на

Силен земјотрес ја погоди Панама

Силен земјотрес ја погоди Панама

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување за опасност од цунами. Епицентарот на земјотресот се наоѓал

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,7 степени според Рихтеровата скала го погоди северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика. Досега не се добиени извештаи за штети и не се очекува цунами. Според извештајот на Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ), епицентарот на земјотресот бил 321 километар југоисточно од главниот град на

ВИДЕО: Паднати производи од полиците, луѓето на улица - силен земјотрес во Панама

ВИДЕО: Паднати производи од полиците, луѓето на улица - силен земјотрес во Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,7 степени според Рихтеровата скала го погоди северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика. Досега не се добиени извештаи за штети и не се очекува цунами. Според извештајот на Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ), епицентарот на земјотресот бил 321 километар југоисточно од главниот град на

Силен земјотрес ја стресе Панама

Силен земјотрес ја стресе Панама

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Според мерењата на американскиот геолошки институт, земјотресот бил со интензитет од 6,8 степени според Рихтеровата скала. – Го почувствувавме земјотресот

Силен земјотрес ја стресе Панама

Силен земјотрес ја стресе Панама

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Според мерењата на американскиот геолошки институт, земјотресот бил со интензитет од 6,8 степени според Рихтеровата скала. – Го почувствувавме земјотресот

Силен земјотрес ја погоди Панама

Силен земјотрес ја погоди Панама

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување за опасност од цунами. Епицентарот на земјотресот се наоѓал

Силен земјотрес ја погоди Панама

Силен земјотрес ја погоди Панама

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување за опасност од цунами. Епицентарот на земјотресот се наоѓал

Силен земјотрес ја погоди Панама

Силен земјотрес ја погоди Панама

Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување за опасност од цунами. Епицентарот на земјотресот се наоѓал 321 километар југоисточно од главниот град на Костарика, Сан Хозе, на длабочина од два километра. Според мерењата на американскиот геолошки институт, земјотресот бил со интензитет од 6,8 степени според

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

(Видео) Силен земјотрес од 6,7 степени според Рихтер ја погоди Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,7 степени според Рихтеровата скала го погоди северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика. Досега не се добиени извештаи за штети и не се очекува цунами. Според извештајот на Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ), епицентарот на земјотресот бил 321 километар југоисточно од главниот град на

Земјотрес од речиси 7 степени ја стресе Панама

Земјотрес од речиси 7 степени ја стресе Панама

Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување за опасност од цунами. Епицентарот на земјотресот се наоѓал

Силен земјотрес со јачина од 6,9 степени ја погоди Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,9 степени ја погоди Панама

Силен земјотрес со јачина од 6,9 степени ја погоди Панама Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување

Силен земјотрес ја погоди Панама

Силен земјотрес ја погоди Панама

– Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување за опасност од цунами. Епицентарот на земјотресот се

Панама „се тресеше“ со 6,9 степени по Рихтер

Панама „се тресеше“ со 6,9 степени по Рихтер

Фото: inmeteo.net Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала вчера го погоди северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална штета, ниту предупредување за опасност од цунами. – Го почувствувавме

Силен земјотрес ја погоди Панама

Силен земјотрес ја погоди Панама

Силен земјотрес ја погоди Панама Слободен печат Пред 3 минути Земјотрес /Фото: МИА Земјотрес со интензитет од 6,9 степени според Рихтерова скала го погоди вчера северниот брег на Панама, во близина на границата со Костарика, соопшти Европскиот медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Засега нема информации за евентуални жртви и причинета материјална