Болница во Тексас со пренос од операција на мозок, пациентката цело време разговара (ВИДЕО)

Скоро 100.000 луѓе ја погледнаа операцијата , односно 40 минути од постапката во која лекарите во извадија тумор од мозокот на Џена Шард. На снимката се гледа како 25-годишната пациентка разговара со лекарите од едната страна на завесата, додека лекарите со хируршки маски и го оперираат мозокот од другата страна на завесата. Шард доживеала мозочен