притисни ентер »

Загаденоста во Џентар 3 пати над дозволената

Загаденоста во Џентар 3 пати над дозволената

Загаденоста во Џентар 3 пати над дозволената Покрај штетните пм 10 честички, во воздухот во Центар е забележано високо ниво на азот диоксид, сулфур диоксид и јаглерод моноксид.