притисни ентер »

Манасков и „Веспрем“ помагаа во супермаркет

Манасков и „Веспрем“ помагаа во супермаркет

Во период кога спортот речиси секаде е суспендиран поради ситуацијата со вирусот ковид-19, ракометарите на „Веспрем“  решија да помогнат во борбата. Тие во моментов немаат задолженија од натпреварувачки карактер, па целата екипа се упати во помош на локален супермаркет. Играчите, меѓу кои и нашиот репрезентативец Дејан Манасков, помогнаа во редењето

Манасков и „Веспрем“ помагаа во супермаркет

Манасков и „Веспрем“ помагаа во супермаркет

Во период кога спортот речиси секаде е суспендиран поради ситуацијата со вирусот Ковид-19, ракометарите на „Веспрем“  решија да помогнат во борбата. Тие во моментов немаат задолженија од натпреварувачки карактер, па целата екипа се упати во помош на локален супермаркет. Играчите, меѓу кои и нашиот репрезентативец Дејан Манасков, помогнаа во редењето

ФОТО: Голем потег на Манасков и Веспрем  - редеа намирници во супермаркет

ФОТО: Голем потег на Манасков и Веспрем - редеа намирници во супермаркет

Во период кога спортот речиси секаде е суспендиран поради ситуацијата со вирусот ковид-19, ракометарите на Веспрем решија да помогнат во борбата. Тие во моментов немаат задолженија од натпреварувачки карактер, па целата екипа се упати во помош на локален супермаркет. Играчите, меѓу кои и нашиот репрезентативец Дејан Манасков, помогнаа во редењето на