притисни ентер »

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот во Словенија

Регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот во Словенија

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот во Словенија

Регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот во Словенија

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Словенија регистрираше 36 нови случаи, во земјата вкупно 562 заразени со коронавирус

Словенија регистрираше 36 нови случаи, во земјата вкупно 562 заразени со коронавирус

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се само

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

Во Словенија регистрирани 36 нови случаи на коронавирусот

– Националниот институт за јавно здравје на Словенија потврди дека во земјата се регистрирани 36 нови случаи на лица заразени со коронавирусот. Како што јави дописникот на МИА од Љубљана, со овие вкупниот број заразени изнесува 562. До сега во државата се направени 17.294 тестирања. Според информациите на надлежните од сите заразени, во болница се