притисни ентер »

Холивудскиот актер исфрлен од Трговски центар - влегол без маска

Холивудскиот актер исфрлен од Трговски центар - влегол без маска

Холивудскиот актер Брус Вилис влегол во една продавница без заштитна маска, поради што вработените веднаш му рекле да го напушти трговскиот објект, пренесуваат странските медиуми. Присутните во продавницата биле бесни бидејќи актерот не носел заштитна маска, иако околу вратата имал марама која лесно може да ја стави и да ја користи наместо маска за

Брус Вилис исфрлен од аптека

Брус Вилис исфрлен од аптека

Како што пишуваат странските медиуми, луѓето во продавницата се вознемириле затоа што Вилис не носел маска. Актерот имал марама околу вратот. Ѕвездата на филмот „Умри машки“, Брус Вилис кој е фотографиран во продавница без маска, го напуштил објектот со празни раце откако менаџерите му рекле дека не можат да го услужат без маска. Претставникот на Вилис

Брус Вилис исфрлен од маркет во Лос Анџелес бидејќи одбивал да стави маска

Брус Вилис исфрлен од маркет во Лос Анџелес бидејќи одбивал да стави маска

Холивудската легенда Брус Вилис е исфрлен од маркет во Лос Анџелес откако тој одбил да носи заштитна маска. Луѓето во маркетот реагирале зошто актерот не носел маска и се инаетел на нивните барања не сакајќи да ги послуша, иако околу вратот имал марама која лесно можел да ја стави преку лицето и да ја користи како маска, пишува пораталот „Page Six“

Грешка во проценката, вели Брус Вилис откако беше фотографиран во аптека без маска на лице

Грешка во проценката, вели Брус Вилис откако беше фотографиран во аптека без маска на лице

Фотографија на која се гледа Брус Вилис како влегува во деловен простор во јужна Калифорнија без заштитна маска предизвика лавина коментари во медиумите во понеделникот. И покрај тоа што владата во Калифорнија воведе строги правила во обид да го спречи ширењето на Ковид-19, холивудскиот актер е прикажан како купува во аптека во Лос Анџелес, без да

(Фото) Брус Вилис исфрлен од аптека оти одбил да стави маска, актерот подоцна се извини

(Фото) Брус Вилис исфрлен од аптека оти одбил да стави маска, актерот подоцна се извини

Според странските медиуми, луѓето во аптеката биле вознемирени затоа што Вилис (65) не носел маска. Актерот имал шал ставен околу вратот. Ѕвездата на филмот „Die Hard“ (Умри машки), кој беше фотографиран во аптеката без маска, го напуштил објектот со празни раце откако менаџерите му рекле дека не може да биде услужен ако не носи маска. Surprised to

(Фото) Брус Вилис исфрлен од аптека оти одбил да стави маска, актерот подоцна се извини

(Фото) Брус Вилис исфрлен од аптека оти одбил да стави маска, актерот подоцна се извини

Според странските медиуми, луѓето во аптеката биле вознемирени затоа што Вилис (65) не носел маска. Актерот имал шал ставен околу вратот. Ѕвездата на филмот „Die Hard“ (Умри машки), кој беше фотографиран во аптеката без маска, го напуштил објектот со празни раце откако менаџерите му рекле дека не може да биде услужен ако не носи маска. … Continue reading

Грешка во проценката, вели Брус Вилис откако беше фотографиран во аптека без маска на лице

Грешка во проценката, вели Брус Вилис откако беше фотографиран во аптека без маска на лице

Фотографија на која се гледа Брус Вилис како влегува во деловен простор во јужна Калифорнија без заштитна маска предизвика лавина коментари во медиумите во понеделникот. И покрај тоа што владата во Калифорнија воведе строги правила во обид да го спречи ширењето на Ковид-19, холивудскиот актер е прикажан како купува во аптека во Лос Анџелес, без да

БРУС ВИЛИС ИСФРЛЕН ОД ПРОДАВНИЦА! Глумецот влегол без ЗАШТИТНА МАСКА: Не ги почитува заштитните мерки

БРУС ВИЛИС ИСФРЛЕН ОД ПРОДАВНИЦА! Глумецот влегол без ЗАШТИТНА МАСКА: Не ги почитува заштитните мерки

Холивутскиот глумец Брус Вилис влегол во една продавница без заштитна маска, поради што врботените веднаш му рекле да ја напушти продавницата, пренесуваат странскитге медиуми. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути зошто глумецот не носел заштитна маса, иако околу вратот имал марама која лесно можел да ја искористи наместо

БРУС ВИЛИС ИСФРЛЕН ОД ПРОДАВНИЦА! Глумецот влегол без ЗАШТИТНА МАСКА: Не ги почитува заштитните мерки

БРУС ВИЛИС ИСФРЛЕН ОД ПРОДАВНИЦА! Глумецот влегол без ЗАШТИТНА МАСКА: Не ги почитува заштитните мерки

Холивутскиот глумец Брус Вилис влегол во една продавница без заштитна маска, поради што врботените веднаш му рекле да ја напушти продавницата, пренесуваат странскитге медиуми. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути зошто глумецот не носел заштитна маса, иако околу вратот имал марама која лесно можел да ја искористи наместо

(Фото) Брус Вилис избркан од продавница затоа што не носел маска

(Фото) Брус Вилис избркан од продавница затоа што не носел маска

Холивудскиот актер Брус Вилис влегол во продавница без заштитна маска, поради што вработените веднаш му рекле да ја напушти продавницата, пренесуваат странските медиуми. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути бидејќи актерот не носел заштитна маска, иако имал шал околу вратот што можел лесно да го стави и да го користи наместо

Познатиот актер ИСФРЛЕН од продавница - НЕ НОСЕЛ МАСКА!

Познатиот актер ИСФРЛЕН од продавница - НЕ НОСЕЛ МАСКА!

Холивудскиот актер Брус Вилис влегол во една продавница без заштитна маска заради што вработените веднаш му рекле да го напушти објектот. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути што не носел маска, иако околу вратот имал марама која можел само да ја стави преку устата место маска. Вилис на крајот морал да си замине без да

Познатиот актер ИСФРЛЕН од продавница - НЕ НОСЕЛ МАСКА!

Познатиот актер ИСФРЛЕН од продавница - НЕ НОСЕЛ МАСКА!

Холивудскиот актер Брус Вилис влегол во една продавница без заштитна маска заради што вработените веднаш му рекле да го напушти објектот. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути што не носел маска, иако околу вратот имал марама која можел само да ја стави преку устата место маска. Вилис на крајот морал да си замине без да

Брус Вилис иcфpлeн oд пpoдaвницa: Глyмeцoт влeгoл бeз зaштитнa мacкa

Брус Вилис иcфpлeн oд пpoдaвницa: Глyмeцoт влeгoл бeз зaштитнa мacкa

Холивутскиот глумец Брус Вилис влегол во една продавница без заштитна маска, поради што врботените веднаш му рекле да ја напушти продавницата, пренесуваат странскитге медиуми. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути зошто глумецот не носел заштитна маса, иако околу вратот имал марама која лесно можел да ја искористи наместо

ФОТО: Иако е холивудска ѕвезда Брус Вилис бил избркан од продавница

ФОТО: Иако е холивудска ѕвезда Брус Вилис бил избркан од продавница

Холивудскиот актер Брус Вилис влегол во продавница без заштитна маска, поради што вработените веднаш му рекле да ја напушти продавницата, пренесуваат странските медиуми. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути бидејќи актерот не носел заштитна маска, иако имал шал околу вратот што можел лесно да го стави и да го користи наместо

(Фото) Иако е холивудска ѕвезда Брус Вилис бил избркан од продавница FacebookTwitter

(Фото) Иако е холивудска ѕвезда Брус Вилис бил избркан од продавница FacebookTwitter

Холивудскиот актер Брус Вилис влегол во продавница без заштитна маска, поради што вработените веднаш му рекле да ја напушти продавницата, пренесуваат странските медиуми. Имено, како што се наведува, присутните во продавницата биле лути бидејќи актерот не носел заштитна маска, иако имал шал околу вратот што можел лесно да го стави и да го користи наместо