притисни ентер »

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. -„Македонија- Блокира“ го реафирмира својот став дека во овој момент

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини „Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. -„Македонија- Блокира“

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите

„Македонија-Блокира“ денеска ќе протестира во 40 општини

„Македонија-Блокира“ денеска ќе протестира во 40 општини

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите

„Македонија блокира“ најави протести во 40 општини, побараа полицијата да не провоцира и да не ги спречува блокадите

„Македонија блокира“ најави протести во 40 општини, побараа полицијата да не провоцира и да не ги спречува блокадите

„’Македонија блокира’ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот. Блокадите се уредно најавени во МВР. ‘Македонија блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени. Оттаму велат дека во текот на денот, во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. „’Македонија-Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини

„Македонија-Блокира“ за денеска најави блокади и протести и во внатрешноста на земјата, против уставните измени, од 13 до 15 часот. - „’Македонија- Блокира’ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните промени со кои се брише сѐ што е македонско. Го

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини, бараат Заев и Спасовски да не провоцираат

„Македонија-Блокира“ најави протести во 40 општини, бараат Заев и Спасовски да не провоцираат

„Македонија-Блокира" за денеска најави дека во перод од 13 до 15 часот ќе протестираат во 40 општини низ Македонија, а информираат дека блокадите уредно ги најавиле во МВР. „Движењето „Македонија- Блокира“ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални и патриотски сили имаат обврска единствени и сплотени да се борат против уставните

Loading..
Македонија-Блокира: На блокади во 40 општини низ Макеоднија

Македонија-Блокира: На блокади во 40 општини низ Макеоднија

„Македонија-Блокира“ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот. Блокадите се уредно најавени во МВР. „Македонија- Блокира„ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални

“Македонија-Блокира„ денес, сабота, на блокади во 40 општини низ Макеоднија

“Македонија-Блокира„ денес, сабота, на блокади во 40 општини низ Макеоднија

„Македонија-Блокира“ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот. Блокадите се уредно најавени во МВР. „Македонија- Блокира„ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални

„Македонија-Блокира“ ќе протестира низ цела Македонија: Заев и Спасовски да не провоцираат

„Македонија-Блокира“ ќе протестира низ цела Македонија: Заев и Спасовски да не провоцираат

„Македонија-Блокира“ согласно утврдените активности за блокади и протести и во внатрешноста на земјата, денес, сабота, ќе блокира и протестира против уставните измени во 40 општини низ Македонија во периодот од 13:00 до 15:00 часот. Блокадите се уредно најавени во МВР. „ „Македонија- Блокира“ го реафирмира својот став дека во овој момент сите национални