притисни ентер »

Единствена Македонија до фудбалерите: Паричната награда за вас е навредлива, донирајте ги парите за медицинските лица

Единствена Македонија до фудбалерите: Паричната награда за вас е навредлива, донирајте ги парите за медицинските лица

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Единствена Македонија: Фудбалерите да не ги прифаќаат парите од Владата

Владата во Скопје тргнувајќи од бизнис менталитетот во погубното водење на државата, прво што направи по големиот успех на фудбалската репрезентација со пласманот на Европското фудбалско првенство, објави дека доделува награда од по 10.000 евра, велат од партијата Единствена Македонија преку соопштение. Според партијата на Јанко Бачев, овој голем фудбалски

Македонија и Пандев ќе дебитираат на ЕП на 13 јуни во Букурешт против Австрија

Македонија и Пандев ќе дебитираат на ЕП на 13 јуни во Букурешт против Австрија

За првпат во својата историја Северна Македонија ќе учествува на најголемиот европски фудбалски турнир. Златниот гол на Горан Пандев го отвори патот кон големиот успех. Денот што сите љубители на фудбалот во Северна Македонија со нетрпение ќе го очекуваат е 13 јуни 2021 година. На тој ден во романскиот главен град Букурешт, македонските фудбалски репрезентативци

Македонија на еуро 2021

Македонија на еуро 2021

Македонија ќе настапува на Европско во фудбал. Тоа е моментот кој целокупната македонска јавност, па и онаа што помалку ги следи спортските или фудбалски возбудувања, но секако вечерва со трепет во душата го гледаше настапот на македонските фудбалери во Тбилиси. А, таму. Избраниците на селекторот Игор Ангеловски забележаа минимална победа со 1-0 над

Македонија на еуро 2021

Македонија на еуро 2021

Македонија ќе настапува на Европско во фудбал. Тоа е моментот кој целокупната македонска јавност, па и онаа што помалку ги следи спортските или фудбалски возбудувања, но секако вечерва со трепет во душата го гледаше настапот на македонските фудбалери во Тбилиси. А, таму. Избраниците на селекторот Игор Ангеловски забележаа минимална победа со 1-0 над

(ВИДЕО) Македонија е на Европско: Историски успех на фудбалерите

(ВИДЕО) Македонија е на Европско: Историски успех на фудбалерите

Македонската фудбалска репрезентација обезбеди историски пласман на Европско фудбалско првеНство. Нашиот национален состав ќе биде дел од контиенталниот шампионат што ќе се одржи следното лето во неколку европски држави. Успехот дојде по победата над Грузија во финалето на Лигата на нации со 0-1. Голот на капитенот Горан Пандев во 56 минута беше пресуден