притисни ентер »

Microsoft за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Microsoft за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на Microsoft вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година.. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само 5 минути. Пазарната вредност на Microsoft сега е околу 1,4

Гигант за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Гигант за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Акциите на Microsoft вчера паднаа откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот JEDI кој Пентагон и го додели на компанијата минатата година. Поради падот на вредноста на акциите, технолошкиот гигант за само пет минути изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност. Пазарната вредност на Microsoft сега е околу 1,4 трилиони долари,

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

„Мајкрософт“ за 5 минути изгуби 17 милијарди долари

„Мајкрософт“ за 5 минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон ѝ го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само 5 минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

Технолошкиот гигант Microsoft за 5 минути „во дупка“ од 17 милијарди долари

Технолошкиот гигант Microsoft за 5 минути „во дупка“ од 17 милијарди долари

Share Tweet Share Share Email Comments Технолошкиот гигант Microsoft вчера доживеа загуба на неговата вредност во висина од 17 милијарди долари, кога беше забележан пад на цените на акциите, откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со JEDI што Пентагон го склучи со компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите,

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

„Мајкрософт“ за пет минути изгуби 17 милијарди долари

„Мајкрософт“ за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

Гигантот за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Гигантот за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Акциите на Microsoft вчера паднале откако сојузниот судија наредил привремено сопирање на договорот JED кој Пентагон ѝ го доделил на компанијата минатата година. По падот на вредноста на акциите, технолошкиот гигант за само пет минути изгубил 17 милијарди долари од пазарната вредност. Пазарната вредност на Microsoft сега е околу 1,4 билиони долари,

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт” вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт” сега е околу

Microsoft за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Microsoft за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на Microsoft вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само 5 минути. Пазарната вредност на Microsoft сега е околу 1,4 билиони

„Мајкрософт“ изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути

„Мајкрософт“ изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути

Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу 1,4 билиони долари, покажуваат податоците на „Блумберг“. Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

Мајкрософт за пет минути изгуби 5 македонски буџети

Мајкрософт за пет минути изгуби 5 македонски буџети

Мајкрософт за пет минути изгуби 5 македонски буџети Aкциите на „Мајкрософт” вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

– Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Мајкрософт за пет минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Редмонд, 14 февруари 2020 (МИА) – Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ

РЕКОРДЕН ПАД: Мајкрософт за 5 минути изгуби 17 милијарди долари

РЕКОРДЕН ПАД: Мајкрософт за 5 минути изгуби 17 милијарди долари

Aкциите на „Мајкрософт“ вчера забележаа пад на цените откако федералниот судија нареди привремено прекинување на договорот со ЈЕДИ што Пентагон го додели на компанијата минатата година. Поради падот на цените на акциите, технолошкиот гигант изгуби 17 милијарди долари пазарна вредност за само пет минути. Пазарната вредност на „Мајкрософт“ сега е околу