притисни ентер »

Момците од Театро бенд пеат „За тебе“

Момците од Театро бенд пеат „За тебе“

Момците од „Театро Бенд“ во првите денови од месец декември одлучија да ја пуштат во етер својата нова авторска песна која го носи насловот „За тебе“. Зад песната како автор на музиката и текстот се потпишува Виктор Постолов (вокал во бендот), додека аранжманот и мастерот се на Маријан Стоименов - Sика (гитарист во бендот). За песната е и видеозапис

Момците од Театро бенд пеат „За тебе“

Момците од Театро бенд пеат „За тебе“

Момците од „Театро Бенд“ во првите денови од месец декември одлучија да ја пуштат во етер својата нова авторска песна која го носи насловот „За тебе“. Зад песната како автор на музиката и текстот се потпишува Виктор Постолов (вокал во бендот), додека аранжманот и мастерот се на Маријан Стоименов - Sика (гитарист во бендот). За песната е и видеозапис

ВИДЕО: Момците од Театро бенд пеат „За тебе“

ВИДЕО: Момците од Театро бенд пеат „За тебе“

ВИДЕО: Момците од Театро бенд пеат „За тебе“ Музичката група „Театро Бенд“ во првите денови од месец декември одлучи да ја пушти во етер својата нова авторска песна која го носи насловот „За тебе“. Зад песната како автор на музиката и текстот се потпишува Виктор Постолов (вокал во бендот), додека аранжманот и мастерот се на Маријан Стоименов – Sика