притисни ентер »

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза предизвикана од Covid-19

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза предизвикана од Covid-19

Брисел, 27 март 2020 (МИА) – Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видеосамит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така,

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видео самит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видео самит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија

ЕУ договори посилни мерки против економската криза, нема согласност за „корона обврзници“

ЕУ договори посилни мерки против економската криза, нема согласност за „корона обврзници“

Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видео самит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот

Лидерите на ЕУ имаат две недели за посилни мерки за борба против економската криза

Лидерите на ЕУ имаат две недели за посилни мерки за борба против економската криза

идерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видео самит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија

Лидерите на ЕУ - за две недели мерки за решавање на економската криза

Лидерите на ЕУ - за две недели мерки за решавање на економската криза

Лидерите од 27 земји на ЕУ се согласија, под притисок на Италија, да ги повикаат министрите за финансии на еврозоната да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија во рок од две недели. На шестчасовниот видео самит во четвртокот вечер, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија да изготви стратегија

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

– Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видео самит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија

Под притисок на Италија, лидерите на ЕУ се согласија за воведување посилни мерки против економската криза

Под притисок на Италија, лидерите на ЕУ се согласија за воведување посилни мерки против економската криза

Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видео самит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Договор на лидерите на ЕУ за посилни мерки за борба против економската криза

Лидерите на 27 земји од Европската унија се согласија, под притисок на Италија, да им наложат на министрите за финансии на земјите-членки на еврозоната во рок од две недели да дефинираат посилни мерки за решавање на економската криза и очекуваната рецесија. На шестчасовниот видео самит синоќа, лидерите на ЕУ, исто така, ја повикаа Европската комисија

Лидерство во време на зараза

Лидерство во време на зараза

Некои луѓе тврдат дека додека лидерите во финансиската криза успеале да ја вратат ЕУ од работ, генерацијата на корона веројатно ќе ја уништи. Дали се во право? МАРК ЛЕОНАРД Изгуглајте „Европа“ и „криза“ и ќе забележите 784 милиони резултати. Толку често двата поима се појавуваат заедно што може да бидат и сложена именка. Со секоја нова еврокриза, коментаторите