притисни ентер »

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Во Албанија минатата недела беше регистрирано највисокото ниво на морталитет како последица од Ковид-19. Официјалните податоци покажуваат дека во последните седум дена (16 февруари – 22 февруари) животот го загубиле 114 лица, а притоа е регистрирана и најмладата жртва во земјата, на 18-годишник. Претходно, најголем број смртни случаи беше забележан

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Во Албанија минатата недела беше регистрирано највисокото ниво на морталитет како последица од Ковид-19. Официјалните податоци покажуваат дека во последните седум дена (16 февруари – 22 февруари) животот го загубиле 114 лица, а притоа е регистрирана и најмладата жртва во земјата, на 18-годишник. Претходно, најголем број смртни случаи беше забележан

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Во Албанија минатата недела беше регистрирано највисокото ниво на морталитет како последица од Ковид-19. Официјалните податоци покажуваат дека во последните седум дена (16 февруари – 22 февруари) животот го загубиле 114 лица, а притоа е регистрана и најмладата жртва во земјата, на 18-годишник. Претходно, најголем број смртни случаи беше забележан во

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19 Во Албанија минатата недела беше регистрирано највисокото ниво на морталитет како последица од Ковид-19. Официјалните податоци покажуваат дека во последните седум дена (16 февруари – 22 февруари) животот го загубиле 114 лица, а притоа е регистрана и најмладата жртва во земјата, на 18-годишник

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

– Во Албанија минатата недела беше регистрирано највисокото ниво на морталитет како последица од Ковид-19. Официјалните податоци покажуваат дека во последните седум дена (16 февруари – 22 февруари) животот го загубиле 114 лица, а притоа е регистрана и најмладата жртва во земјата, на 18-годишник. Претходно, најголем број смртни случаи беше забележан

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Албанија регистрира црн неделен рекорд на умрени од Ковид-19

Во Албанија минатата недела беше регистрирано највисокото ниво на морталитет како последица од Ковид-19. Официјалните податоци покажуваат дека во последните седум дена (16 февруари – 22 февруари) животот го загубиле 114 лица, а притоа е регистрана и најмладата жртва во земјата, на 18-годишник. Претходно, најголем број смртни случаи беше забележан во