притисни ентер »

Мекинро бара Серена да го сруши рекордот на „лудата тетка“ Маргарет Корт

Мекинро бара Серена да го сруши рекордот на „лудата тетка“ Маргарет Корт

Легендарниот американски тенисер, Џон Мекинро се потсмеваше со освојувачката на рекордни 24 гренд слем титули, Австралијката Маргарет Корт, нарекувајќи ја „лудата тетка“ на тенисот, додавајќи дека се надева дека Серена Вилијамс ќе го сруши рекордот на 77-годишната Корт. Проблемот на Мекинро со Корт е во нејзиното противење на истополовите бракови поради

Мекинро бара Серена да го сруши рекордот на „лудата тетка“ Маргарет Корт

Мекинро бара Серена да го сруши рекордот на „лудата тетка“ Маргарет Корт

Легендарниот американски тенисер, Џон Мекинро се потсмеваше со освојувачката на рекордни 24 гренд слем титули, Австралијката Маргарет Корт, нарекувајќи ја „лудата тетка“ на тенисот, додавајќи дека се надева дека Серена Вилијамс ќе го сруши рекордот на 77-годишната Корт. Проблемот на Мекинро со Корт е во нејзиното противење на истополовите бракови поради