3 трикови со кои ќе ѝ дадете „втор живот“ на вашата маскара

Сите девојки ја знаат моќта на маскарата. Според многумина, само маскара ви е доволна за да го подобрите изгледот, но ако истата е сува, ефектот е спротивен. Старост: За жал, сите масакри си имаат рок на траење кој најчесто е три месеци. Важно е да се ослободите од маскарите што се постари од 3-4 месеци од хигиенски причини. --> Имено, доколку ги користите