притисни ентер »

Карлеуша или Сенидах која има поголеми!? (ФОТО доказ)

Карлеуша или Сенидах која има поголеми!? (ФОТО доказ)

На гламурнозното доделување на музичките награди MAC, кое во организација на Скајмјузик во понеделникот се одржа во Штарк арената во Белград се појавија и Јелена Карлеуша и Сенидах. И двете беа стокмени согласно приликата - гламурозни, светкави, убави... Ама во целиот раскош и двете покажаа нешто што не требаше - во случајов прстињата на нозете кои

Карлеуша или Сенидах која има поголеми!? (ФОТО доказ)

Карлеуша или Сенидах која има поголеми!? (ФОТО доказ)

На гламурнозното доделување на музичките награди MAC, кое во организација на Скајмјузик во понеделникот се одржа во Штарк арената во Белград се појавија и Јелена Карлеуша и Сенидах. И двете беа стокмени согласно приликата - гламурозни, светкави, убави... Ама во целиот раскош и двете покажаа нешто што не требаше - во случајов прстињата на нозете кои