притисни ентер »

Гафот на романскиот министер стана хит - Се вклучил во живо облечен во кошула и гаќи (ВИДЕО)

Гафот на романскиот министер стана хит - Се вклучил во живо облечен во кошула и гаќи (ВИДЕО)

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони. Водителот

Гафот на романскиот министер стана хит - Се вклучил во живо облечен во кошула и гаќи (ВИДЕО)

Гафот на романскиот министер стана хит - Се вклучил во живо облечен во кошула и гаќи (ВИДЕО)

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони. Водителот

Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека

УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Министер дава изјава по гаќи

УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Министер дава изјава по гаќи

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони

УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Министер дава изјава по гаќи

УРНЕБЕСНО ВИДЕО: Министер дава изјава по гаќи

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони

(ВИДЕО): КОГА МИНИСТЕРОТ НЕ НОСИ ПАНТАЛОНИ - еве што се случува ако не сте ја наместиле добро камерата

(ВИДЕО): КОГА МИНИСТЕРОТ НЕ НОСИ ПАНТАЛОНИ - еве што се случува ако не сте ја наместиле добро камерата

Што може да се случи кога наместо да дадете класична изјава за медиумите, тоа го правите преку видео врска, а притоа сте превиделе дека камерата би можела да падне и не сте се облекле соодветно. Непријатно искуство доживеа романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, кој стана хит на социјалните мрежи, по јавувањето во живо во програма на телевизиската

Романски министер давал интервју без панталони

Романски министер давал интервју без панталони

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони

Министер дава изјава додека носи само гаќи: Ова урнебесно видео е хит на социјалните мрежи

Министер дава изјава додека носи само гаќи: Ова урнебесно видео е хит на социјалните мрежи

Министер дава изјава додека носи само гаќи: Ова урнебесно видео е хит на социјалните мрежи Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на

Романскиот министер на кој му падна камерата додека даваше изјава само по гаќи стана вирален хит (Видео)

Романскиот министер на кој му падна камерата додека даваше изјава само по гаќи стана вирален хит (Видео)

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони

(ВИДЕО) Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

(ВИДЕО) Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони

Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

Букурешт, 25 мај 2020 () – Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот

Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

Гаф на романски министер стана хит на социјалните мрежи

Романскиот министер за спорт Јонут-Маријан Стро, стана моментален хит на социјалните медиуми по јавувањето во живо во програма на телевизиската станица преку видео-врска, при што направи голем гаф. Имено, во еден момент камерата го изгуби фокусот од лицето на министерот и падна под половината, и откри дека за време преносот министерот не носи панталони

(ВИДЕО) Неверојатна сцена во Романија: Министерот изјава за продолжување на сезоната давал „по гаќи“

(ВИДЕО) Неверојатна сцена во Романија: Министерот изјава за продолжување на сезоната давал „по гаќи“

НЕВИДЕНИ сцени во Романија. Романскиот министер за спорт, Јонут-Маријан Стро, се јавил во живо на програмата на една ТВ станица, а потоа се случил неверојатен гаф. Опуштениот министер немал идеја дека камерата ќе му предизвика голем проблем. Во еден момент, камерата паднала од таму каде што била и открила дека министерот не носи пантолони. Презентерите

Романскиот министер за спорт по гаќи го најави рестартот на шампионатот (видео)

Романскиот министер за спорт по гаќи го најави рестартот на шампионатот (видео)

Како и во речиси сите европски земји, и во Романија планираат рестартирање на фудбалскиот шампионат, но никој не очекуваше дека тоа ќе го направи министерот за спорт облечен само во гаќи. Јонут-Маријан Строе гостуваше на ТВ, каде што само требаше да го претстави датумот за продолжувањето на првата лига, но очигледно имаше проблеми со камерата, која

Романскиот министер за спорт по гаќи го најави рестартот на шампионатот (видео)

Романскиот министер за спорт по гаќи го најави рестартот на шампионатот (видео)

Како и во речиси сите европски земји, и во Романија планираат рестартирање на фудбалскиот шампионат, но никој не очекуваше дека тоа ќе го направи министерот за спорт облечен само во гаќи. Јонут-Маријан Строе гостуваше на ТВ, каде што само требаше да го претстави датумот за продолжувањето на првата лига, но очигледно имаше проблеми со камерата, која