притисни ентер »

Се зборуваше дека „Југо“ а нејлошиот автомобил, но по оваа снимка ќе го смените мислењето (ВИДЕО)

Се зборуваше дека „Југо“ а нејлошиот автомобил, но по оваа снимка ќе го смените мислењето (ВИДЕО)

Автомобил кој во некогашна Југославија се произведуваше во Крагуевац долго важеше за најлош во светот. Трошеше многу, беше небезбеден на патиштата, но еве зошто тоа не мора да биде точно. loading... На снимка објавена на социјалните мрежи автомобил од марката „Југо“ шлепа расипано БМВ. Kad jugo vuče bembaru pic.twitter.com/X7YMyzE7ER — Tatarski (@VavilonTatarski)

ВАКВО ЈУГО НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Говореа дека е најлоша кола на свет, по ова ќе го смените мислењето (ВИДЕО)

ВАКВО ЈУГО НЕ СТЕ ВИДЕЛЕ: Говореа дека е најлоша кола на свет, по ова ќе го смените мислењето (ВИДЕО)

Трошеше многу гориво, беше неиздржлив на пат, но еве зошто тоа не мора да биде точно. На социјалните мрежи денес се појави неверојатно видео од автопат. Автомобилот кој во поранешна Југославија се произведуваше во Крагуевац долго важеше за најлош на свет. Трошеше многу гориво, беше неиздржливо на пат, но еве зошто тоа не мора да биде точно. На видеото

ВИДЕО: Вакво „југо“ не сте виделе - подобро е и од „БМВ“

ВИДЕО: Вакво „југо“ не сте виделе - подобро е и од „БМВ“

На друштвените мрежи денеска се појави неверојатна снимка од автопат. Автомобил кој во некогашна Југославија се произведуваше во Крагуевац долго важеше за најлош на светот. На снимката се гледа како автомобил од марката „југо“ влече или народски кажано шлепа расипано „БМВ“. Не постојат точни информации каде настанала снимката, но јасно се гледа дека

Видео: Нема да верувате што „влече“ југото

Видео: Нема да верувате што „влече“ југото

На Твитер  се појави неверојатна снимка во која главна „улога“ има популарниот  автомобил марка Југо. Автомобилот кој во поранешна Југославија се произведувал во Крагуевац долго време важеше за најлош на светот. Иако југото генерално трошеше многу гориво, беше несигурен на патот, но погледнете зошто тоа не мора да биде така. На снимката се гледа како

ХИТ СНИМКА –  Вакво „југо“ сè уште не сте виделе: Се зборувало дека се најлоши автомобили на светот, но по ова видео ќе го промените мислењето!

ХИТ СНИМКА – Вакво „југо“ сè уште не сте виделе: Се зборувало дека се најлоши автомобили на светот, но по ова видео ќе го промените мислењето!

На социјалните мрежи денес се појави неверојатна снимка од автопат. Автомобилот кој во поранешна Југославија се произведувал во Крагуевац долго време важел за најлош на светот. Трошел многу гориво, бил несигурен на патот, но погледнете зошто тоа не мора да биде така. На снимката се гледа како автомобил со марка „југо“ влече или шлепува расипано „BMW“