Проблеми на паровите кои се долго време заедно

Оддалеченоста е чест проблем во врските, особено во донлгите, но секако дека и за тоа постои решение. Овие совети ќе ви овозможат подобро да комуницирате, да се разберете и ќе ве приближат поблиску еден до друг. Многу често изборот на тема за разговор е проблем, бидејќи не сакаат сите да зборуваат за чувствата. Една студија, спроведена во 2015 година