притисни ентер »

578 лица казнети за неносење маска во изминатото деноноќие

578 лица казнети за неносење маска во изминатото деноноќие

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

Казни се пишуваат на секој чекор- еве колку македонски граѓани за 24 часа заработија казни за неносење на заштитни маски

Казни се пишуваат на секој чекор- еве колку македонски граѓани за 24 часа заработија казни за неносење на заштитни маски

Казни се пишуваат на секој чекор- еве колку македонски граѓани за 24 часа заработија казни за неносење на заштитни маски Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните

Казни се пишуваат на секој чекор, македонските граѓани не носат заштитни маски

Казни се пишуваат на секој чекор, македонските граѓани не носат заштитни маски

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маска

Регистрирани 578 прекршоци за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

МВР:  Регистрирани се 578 прекршоци за неносење на заштитна маска

МВР: Регистрирани се 578 прекршоци за неносење на заштитна маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

МВР: 578 прекршоци на мерката за задолжително носење маски

МВР: 578 прекршоци на мерката за задолжително носење маски

Ковид -19 Македонија МВР: 578 прекршоци на мерката за задолжително носење маски 2 минути ago Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките

Во изминaтитe 24 чaca peгиcтpиpaни ce 578 пpekpшoци за нeнoceњe зaштитни мacки

Во изминaтитe 24 чaca peгиcтpиpaни ce 578 пpekpшoци за нeнoceњe зaштитни мacки

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид-19.

Казнети 578 лица кои не носеле маски

Казнети 578 лица кои не носеле маски

Во текот на изминатото деноноќие (15/16.09.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 578 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие

За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија регистрирани се 600 прекршоци за неносење лична заштита на лице Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19. Текстот За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие

Казнети 600 лица за неносење маски

Казнети 600 лица за неносење маски

Во текот на изминатото деноноќие (14/15.09.2020 година) на територијата на државата по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 600 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19. извор: Makfax

Казнети 600 лица за неносење маски

Казнети 600 лица за неносење маски

Во текот на изминатото деноноќие (14/15.09.2020 година) на територијата на државата по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 600 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19. извор: Makfax

Казнети 600 лица за неносење маски

Казнети 600 лица за неносење маски

Во текот на изминатото деноноќие (14/15.09.2020 година) на територијата на државата по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 600 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

600 лица казнети за неносење маска во изминатото деноноќие

600 лица казнети за неносење маска во изминатото деноноќие

Во текот на изминатото деноноќие (14/15.09.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 600 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

За 24 часа 600 прекршоци за неносење маска за лице

За 24 часа 600 прекршоци за неносење маска за лице

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија регистрирани се 600 прекршоци за неносење лична заштита на лице, соопшти денеска Министерството за внатрешни работи (МВР). Казната за неносење лична заштита за лице според пропишаните протоколи изнесува 20 евра. Ковид-19: Во центарот на вниманието на демократијата МВР

600 казни за неносење маска

600 казни за неносење маска

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Македонија регистрирани се 600 прекршоци за неносење лична заштита на лице. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со ковид -19.

За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие

За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Македонија регистрирани се 600 прекршоци за неносење лична заштита на лице Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие

За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие

За неносење маски 600 казни во изминатото деноноќие Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Македонија регистрирани се 600 прекршоци за неносење лична заштита на лице. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.

МВР: 600 прекршоци за неносење маска

МВР: 600 прекршоци за неносење маска

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.