притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев, џабе плачеш кај странсккте газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот народ

Единствена Македонија: Заев, џабе плачеш кај странсккте газди по ходниците во Брисел, ти нема спас од македонскиот народ

„Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада. Единствена Македонија го повикува Зоран Заев веднаш да се врати во Татковината, и наместо во Брисел, тука во Република Македонија да ја води битката

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада, вели партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија преку соопштение. Тие го повикуваат Заев да се врати дома, па наместо во Брисел, битката за

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Единствена Македонија: Заев ја понижува државата молејќи ги странските газди во Брисел

Зоран Заев продолжува да ја понижува Република Македонија на меѓународен план со најновото поданичко молење на неговите странаски газди во Брисел да дадат датум за преговори оти ќе паднела неговата влада, вели партијата на Јанко Бачев, Единствена Македонија преку соопштение. Тие го повикуваат Заев да се врати дома, па наместо во Брисел, битката за