притисни ентер »

Милан го сменија грбот поради коронавирусот (Фото)

Милан го сменија грбот поради коронавирусот (Фото)

Северна Италија во моментов е најпогодениот светски регион од коронавирусот. Фудбалскиот клуб Милан на својот профил на „Твитер“ објави слика со испраќа апел до своите навивачи да не доаѓаат во контакт со други лица додека трае пандемијата. Поради коронавирусот великанот од „Сан Сиро“ изврши промена на клупскиот грб. Грбот е раздвоен на три дела –

Милан го сменија грбот поради коронавирусот (Фото)

Милан го сменија грбот поради коронавирусот (Фото)

Северна Италија во моментов е најпогодениот светски регион од коронавирусот. Фудбалскиот клуб Милан на својот профил на „Твитер“ објави слика со испраќа апел до своите навивачи да не доаѓаат во контакт со други лица додека трае пандемијата. Поради коронавирусот великанот од „Сан Сиро“ изврши промена на клупскиот грб. Грбот е раздвоен на три дела –

Клубот Милан со моќна порака поради коронавирусот (ФОТО)

Клубот Милан со моќна порака поради коронавирусот (ФОТО)

Клубот Милан со моќна порака поради коронавирусот (ФОТО) Фудбалскиот клуб Милан на својот профил на „Твитер“ објави апел до своите навивачи да не доаѓаат во контакт со други лица додека трае пандемијата. Северна Италија е најпогодена од коронавирусот. Поради коронавирусот великанот од „Сан Сиро“ изврши промена на клупскиот грб. Грбот е раздвоен на

ФОТО: Милан го промени грбот поради коронавирусот

ФОТО: Милан го промени грбот поради коронавирусот

Италијанскиот клуб Милан го промени грбот, а причината е пандемијата од коронавирусот од која Италија е најпогодена земја во Европа, а можеби и во светот. Грбот е разделен на три дела – црвено, црно и бело поле. Милан со оваа промена алудира на важноста да на дистанцирањето за време на пандемијата.