притисни ентер »

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под контрола. Во гаснењето учествуваат 10 пожарникари

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под контрола. Во гаснењето учествуваат 10 пожарникари

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под контрола. Во гаснењето учествуваат 10 пожарникари

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под контрола. Во гаснењето учествуваат 10 пожарникари

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под контрола. Во гаснењето учествуваат 10 пожарникари

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Атина, 10 август 2018 (МИА) - Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под контрола. Во

Нови пожари на два грчки острови

Нови пожари на два грчки острови

Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари, откако соопштија дека делумно се ставени под контрола пожарите на островите Андрос и Закинтос. Во гаснењето во селата Килиоменос и Махерадо во Заклинтос учествуваат 10 пожарникари со пет возила, еден канадер, два авиона и еден хеликоптер. Како што соопштуваат

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Пожари на грчките острови Закинтос и Андрос

Делумно под контрола се ставени пожарите на грчките острови Андрос и Закинтос, додека пак за денеска Секретаријатот за цивилна заштита на Грција предупредува за зголемена опасност од нови пожари. Според локалните медиуми од Закинтос, вчерашните пожари во селата Килиоменос и Махерадо се делумно ставени под контрола. Во гаснењето учествуваат 10 пожарникари