притисни ентер »

Ни кауцијата од милион долари не му вредела: Славниот актер уапсен поради сексуална злоупотреба!

Ни кауцијата од милион долари не му вредела: Славниот актер уапсен поради сексуална злоупотреба!

Додека го шетал своето куче по улиците на Чикаго, популарниот американски пејач Р. Кели бил уапсен поради обвинувањата за сексуална злоупотреба. Неговото апсење е резултат на дури 13 пријави, меѓу кои и една за детска порнографија, како и за нарушување на правдата. Пејачот претходните месеци бил на слобода благодарение на кауцијата од милион долари

Aр Кели повторно во затвор

Aр Кели повторно во затвор

Ар Кели се врати во затвор. Пејачот беше уапсен во Чикаго, со 13 обвиненија против него. Освен за сексуални злосторства, поради кои беше уапсен пред неколку месеци, изведувачот ќе треба да одговара уште и за заведување на малолетници, детска порнографија, трговија со луѓе, неподготвеност да придонесе за правда, соопштува “Ројтерс”. 52-годишниот пејач

Р. Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Р. Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик. Предметите опфаќаат детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата. Во соопштението уште се

Ар Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Ар Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик. Предметите опфаќаат детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата. Во соопштението уште се

Американскиот рапер Кели уапсен за педофилија

Американскиот рапер Кели уапсен за педофилија

Американскиот рапер Р. Кели е уапсен во Чикаго, откако против него е подигнато обвинение по 13 точки, вклучувајќи и злосторства од сексуална природа, соопштил портпаролот на канцеларијата на американскиот обвинител Џозеф Фицпатрик. Фицпатрик објаснил дека точките на обвиненијата вклучуваат детска порнографија, поттикнување на малолетнички на сексуални

Пејачот Р. Кели повторно уапсен, обвинет е и за детска порнографија

Пејачот Р. Кели повторно уапсен, обвинет е и за детска порнографија

Американскиот пејач Р. Кели е уапсен во Чикаго. Против него е поднесено обвиинение со 13 точки, меѓу кои и злосторства од сексуална природа, соопшти портпаролот на канцеларијата на државниот обвинител Џозеф Фицпатрик. Тој објаснил дека Р. Кели е обвинет и за детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата

Уапсен пејачот Ар Кели

Уапсен пејачот Ар Кели

Следно 52-годишниот добитник на Греми се соочува со обвиненија за сексуална злоупотреба на девојчиња ВАШИНГТОН — Американскиот пејач Ар Кели е упасен во Чикаго, по сексуални обвиненија и обвинение за попречување на правадата. 52-годишниот добитник на Греми, чие вистинско име е Роберт Кели, годинава се соочи со правни постапки, по објавување на документарен

Американскиот рапер Кели уапсен за педофилија

Американскиот рапер Кели уапсен за педофилија

Американскиот рапер Р. Кели е уапсен во Чикаго, откако против него е подигнато обвинение по 13 точки, вклучувајќи и злосторства од сексуална природа, соопштил портпаролот на канцеларијата на американскиот обвинител Џозеф Фицпатрик. Фицпатрик објаснил дека точките на обвиненијата вклучуваат детска порнографија, поттикнување на малолетнички на сексуални

Ар Кели уапсен за детска порнографија

Ар Кели уапсен за детска порнографија

Ар Кели уапсен за детска порнографија Американскиот пејач АР. Кели е уапсен откако против него е поднесена кривична пријава за 13 дела, од кои најголемиот дел се од сексуална природа. Неколку точки се однесуваат на детска порнографија и поттикнување на малолетници на сексуални односи. Неговиот адвокат го потврдил апсењето на 52-годишниот пејач. Ова

Пејачот Р. Кели повторно уапсен, обвинет е и за детска порнографија

Пејачот Р. Кели повторно уапсен, обвинет е и за детска порнографија

Американскиот пејач Р. Кели е уапсен во Чикаго. Против него е поднесено обвиинение со 13 точки, меѓу кои и злосторства од сексуална природа, соопшти портпаролот на канцеларијата на државниот обвинител Џозеф Фицпатрик. Тој објаснил дека Р. Кели е обвинет и за детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата

Повторно уапсен Ар Кели, обвинет и за детска порнографија

Повторно уапсен Ар Кели, обвинет и за детска порнографија

Американскиот пејач Ар Кели уапсен е во Чикаго откако против него е подигнато обвинение по 13 точки, вклучително и злосторства од сексуална природа, соопшти потпаролот ма канцеларијата на американскиот обвинител Џозеф Фицпатрик. Фицпатрик објасни дека точките на обвинението вклучуваат и детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи

Пејачот Р. Кели повторно уапсен, обвинет е и за детска порнографија

Пејачот Р. Кели повторно уапсен, обвинет е и за детска порнографија

Американскиот пејач Р. Кели е уапсен во Чикаго. Против него е поднесено обвиинение со 13 точки, меѓу кои и злосторства од сексуална природа, соопшти портпаролот на канцеларијата на државниот обвинител Џозеф Фицпатрик. Тој објаснил дека Р. Кели е обвинет и за детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата

Светска музичка ѕвезда обвинета за педофилија

Светска музичка ѕвезда обвинета за педофилија

Популарната „ R&B“ ѕвезда се сомничи за злосторство од сексуална природа, соопшти портпаролот на американскиот обвинител Џозеф Фицпатрик. Според него една од точките во обвинението е и детска порнографија, поттикнување на малолетник на сексуален однос. Адвокатот на музичката ѕвезда Стив Гринберг, за „Чикаго Сан тајмс“ потврдил дека неговиот клиент

Р. Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Р. Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик. Предметите опфаќаат детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата. Во соопштението уште се

Р. Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Р. Кели повторно уапсен за сексуално злоставување

Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик. Предметите опфаќаат детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата. Во соопштението уште се

Славниот пејач уапсен за сексуално злоставување

Славниот пејач уапсен за сексуално злоставување

Славниот пејач уапсен за сексуално злоставување Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик. Предметите опфаќаат детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување

Во Чикаго: Р. Кели пак уапсен за сексуално злоставување

Во Чикаго: Р. Кели пак уапсен за сексуално злоставување

Америкаскиот ар-ен-би пејач Р. Кели (52) е уапсен во Чикаго откако против него покренато обвинение по 13 точки, меѓу кои и престапи од сексуална природа, соопштија од канцеларијата на обвинителот Џозеф Фицпатрик. Предметите опфаќаат детска порнографија, поттикнување малолетници на сексуални односи и попречување на правдата. Во соопштението уште се

Најпродаваниот музичар повторно зад решетки

Најпродаваниот музичар повторно зад решетки

Р.Кели е еден од најпродаваните музичари во светот. Неговото однесување отсекогаш било проблематично, па пејачот неколкупати бил тужен и апсен за сексуални злодела. На своја 52 годишна возраст, Кели повторно се најде зад решетки, потврди неговиот адвокат. Против него е поднесена кривична пријава за дури 13 дела, а поголемиот дел од нив се од сексуална