притисни ентер »

Приведени петмина Кубанци поради илегален влез во земјата

Приведени петмина Кубанци поради илегален влез во земјата

Полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во земјава. Лицата биле предадени на полициски службеници

Приведени петмина Кубанци поради илегален влез во земјата

Приведени петмина Кубанци поради илегален влез во земјата

Полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во земјава. Лицата биле предадени на полициски службеници

Приведени петмина Кубанци поради илегален влез во земјата

Приведени петмина Кубанци поради илегален влез во земјата

Полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во земјава. Лицата биле предадени на полициски службеници

Приведени петмина Кубанци  кои илегално влегле во земјава

Приведени петмина Кубанци кои илегално влегле во земјава

Вчера во 07.30 часот полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, привеле пет лица, сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влеле во Северна Македонија, информираат од МВР. Лицата биле предадени на полициски службеници од СВР Битола

Упасени петмина Кубанци кај „Меџитлија“

Упасени петмина Кубанци кај „Меџитлија“

Кај „Меџитлија“ приведени се илегалци од Куба. Како што информираат од МВР, вчера  во 07.30 часот полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале

Кубанци приведени за нелегално влегување во Република Северна Македонија

Кубанци приведени за нелегално влегување во Република Северна Македонија

Скопје, 10 ноември 2019 (МИА) – Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред селото Кременица ги

Петмина Кубанци уапсени кај „Меџитлија“

Петмина Кубанци уапсени кај „Меџитлија“

Петмина Кубанци уапсени кај „Меџитлија“ Кај „Меџитлија“ приведени се илегалци од Куба. Како што информираат од МВР, вчера во 07.30 часот полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба,

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија", пред селото Кременица ги привеле Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26),

Кубанци навалија во Македонија: Приведени петмина кај Битола

Кубанци навалија во Македонија: Приведени петмина кај Битола

Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред селото Кременица ги привеле Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26),

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред селото Кременица ги привеле Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26),

Апсење кај „Меџитлија“

Апсење кај „Меџитлија“

Кај „Меџитлија“ приведени се илегалци од Куба. Како што информираат од МВР, вчера во 07.30 часот полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред селото Кременица ги привеле Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26),

Петмина Кубанци се приведени при обид нелегално да влезат во Македонија од Грција

Петмина Кубанци се приведени при обид нелегално да влезат во Македонија од Грција

Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред селото Кременица ги привеле Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26),

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Приведени пет лица од Куба за илегално преминување на државната граница

Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред селото Кременица ги привеле Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26),

Петмина Кубанци приведени во битолско, откако илегално влегле во земјата

Петмина Кубанци приведени во битолско, откако илегално влегле во земјата

Вчера во 07.30 часот полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Р.Грција влеле во Р.С. Македонија. Лицата биле предадени

Приведени пет Кубанци за илегално преминување на границата

Приведени пет Кубанци за илегално преминување на границата

Пет лица од Куба вчера пред битолското село Кременица биле приведени поради тоа што илегално ја преминале државната граница и од Грција влегле во државава. Како што соопшти МВР, вчера во 07:30 часот полициски службеници од полициската станица за граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред селото Кременица ги привеле Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26),

Петмина Кубанци уапсени кај „Меџитлија“

Петмина Кубанци уапсени кај „Меџитлија“

Кај „Меџитлија“ приведени се илегалци од Куба. Како што информираат од МВР, вчера во 07.30 часот полициски службеници од Полициската станица за Граничен премин и граничен надзор „Меџитлија“, пред село Кременица, битолско, ги привеле лицата Г.М.А.(44), П.Х.Ј.(26), Х.П.Л.(55), Д.А.Ј.(37) и С.Л.И.(24), сите од Куба, поради тоа што илегално ја преминале