притисни ентер »

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Поранешниот светски шампион во супертешка категорија, Мајк Тајсон, неодамна купи ранч во Калифорнија на кој одгледува различни видови марихуана. Тој во интервју за Hotboxin вели дека „робата“ му е одлична и дека месечно со својот бизнис партнер и пријателите пуши марихуана во вредност од 40.000 долари. Поранешниот спортист се решил за Калифорнија бидејќи

Поранешниот светски шампион во бокс произведува мари*уана

Поранешниот светски шампион во бокс произведува мари*уана

Поранешниот американски професионален боксер и светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, купи ранч во Калифорнија,  на кој ги  одгледува сите  видови на марихуана. Тајсон го  разви бизнисот во држава во која употребата на оваа дрога е легална. Му помага пријател и деловен партнер, поранешен играч на НФЛ, Ебен Бритон. Тајсон  не само што произведува

Поранешниот светски шампион во бокс произведува kaнaбиc

Поранешниот светски шампион во бокс произведува kaнaбиc

Поранешниот американски професионален боксер и светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, купи ранч во Калифорнија,  на кој ги  одгледува сите  видови на марихуана. Тајсон го  разви бизнисот во држава во која употребата на оваа дрога е легална. Му помага пријател и деловен партнер, поранешен играч на НФЛ, Ебен Бритон. Тајсон  не само што произведува

Нешто од Тајсон за марихуаната и урината

Нешто од Тајсон за марихуаната и урината

Имаме две признанија од челичниот. Првата од пензионерските, втората од боксерските денови. И двете се баш Мајк Тајсон ствари. Поранешниот светски шампион во тешка категорија се повлече од боксот во 2005-та година. Не се памети какви сè не будалаштини има изјавено во изминативе 14 години. Анегдота звучи премногу млако за приказните од неговиот бурен

Поранешниот светски шампион во бокс произведува марихуана

Поранешниот светски шампион во бокс произведува марихуана

Поранешниот американски професионален боксер и светски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, купи ранч во Калифорнија,  на кој ги  одгледува сите  видови на марихуана. Тајсон го  разви бизнисот во држава во која употребата на оваа дрога е легална. Му помага пријател и деловен партнер, поранешен играч на НФЛ, Ебен Бритон. Тајсон  не само што произведува

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Поранешниот светски шампион во супертешка категорија, Мајк Тајсон, неодамна купи ранч во Калифорнија на кој одгледува различни видови марихуана. Тој во интервју за Hotboxin вели дека „робата“ му е одлична и дека месечно со својот бизнис партнер и пријателите пуши марихуана во вредност од 40.000 долари. Поранешниот спортист се решил за Калифорнија бидејќи

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Мајк Тајсон пуши марихуана од 40.000 долари

Поранешниот светски шампион во супертешка категорија, Мајк Тајсон, неодамна купи ранч во Калифорнија на кој одгледува различни видови марихуана. Тој во интервју за Hotboxin вели дека „робата“ му е одлична и дека месечно со својот бизнис партнер и пријателите пуши марихуана во вредност од 40.000 долари. Поранешниот спортист се решил за Калифорнија бидејќи

Кај Тајсон се пафка трева за 40.000 долари месечно

Кај Тајсон се пафка трева за 40.000 долари месечно

Плантажата на марихуана која ја поседува Мајк Тајсон е еден од неговите најлукративни бизниси. Пoранешниот светски шампион во бокс не трпи вишоци роба па енормни количини се трошат за сопствени потреби. Во последниот подкаст на "Hotboxin' with Mike Tyson" Мајк Тајсон призна колку пари троши на благородната психоактивна билка. „Колку знаеме ние месечно

Ранчот на Мајк Тајсон месечно заработува по 500.000 долари од марихуана

Ранчот на Мајк Тајсон месечно заработува по 500.000 долари од марихуана

Откако поранешниот светски шампион во тешка категорија, 53-годишниот Мајк Тајсон отвори ранч за марихуана, замислен како засолниште за луѓето кои сакаат да одморат и да се опуштат додека имаат пристап до марихуана, сега е познато и колку заработува од него. Во интервју тој изјави дека пуши марихуана во вредност од 40.000 долари месечно. Вреди да се

Ранчот на Мајк Тајсон месечно продава марихуана за 500.000 долари

Ранчот на Мајк Тајсон месечно продава марихуана за 500.000 долари

Откако поранешниот светски шампион во тешка категорија, 53-годишниот Мајк Тајсон отвори ранч за марихуана, замислен како засолниште за луѓето кои сакаат да одморат и да се опуштат додека имаат пристап до марихуана, сега е познато и колку заработува од него. Во интервју тој изјави дека пуши марихуана во вредност од 40.000 долари месечно. Вреди да се

На ранчот за марихуана на Мајк Тајсон месечно се трошат 40.000 долари

На ранчот за марихуана на Мајк Тајсон месечно се трошат 40.000 долари

Некогашниот боксерски шампион во тешка категорија, Мајк Тајсон, во својот подкаст, открил колку марихуана сетроши на неговиот ранч, своевидно прибежиште за љубители на марихуана. – Колку пушиме месечно? Четириесет илјади долари, рекол Тајсон на својот гост во подкастот, пранешен НФЛ играч Ебен Бритон, кој станал активист за легализација на марихуана

Мајк Тајсон шокира - месечно пуши цело богатство

Мајк Тајсон шокира - месечно пуши цело богатство

Фармата наскоро ќе биде отворена за посетители , кои ќе може да се запознаат со штетноста и користа од марихуна во медицински цели. Боксерот најави и истражувања за да се искористи марихуаната што подобро за емдицински цели. Фармата се протега на 1,6 квадратни киломтри во јужна Калифорнија , а веќе таму се одржа музички фестивал , кој го организираше

Тајсон со другарите месечно пуши марихуана вредна 40.000 долари

Тајсон со другарите месечно пуши марихуана вредна 40.000 долари

Боксерската легенда, Мајк Тајсон открива дека месечно пуши марихуана вредна 40.000 долари на неговиот ранч во Калифорнија, каде што канабисот е легален и тој го одгледува за продажба. 53-годишниот поранешен апсолутен шампион во тешка категорија открива дека заедно со своите пријатели и познаници пуши огромно количество на трева. „Колку пушиме месечно

„Тајсон пуши тон марихуана за еден месец“

„Тајсон пуши тон марихуана за еден месец“

Поранешниот најдобар боксер на светот, Мајк Тајсон во изминатиов период е бизнисмен откако купи ранч во Калифорнија и почна да одгледува секакви врсти на марихуана, па бизнисот во сојузната држава во САД му цвета, зашто оваа лесна дрога е легална. Тајсон во својот бизнис има и партнер во бившиот играч во американски фудбал (НФЛ), Ебен Бритон, а славниот