притисни ентер »

Возило излетало од коловозот, возачот тешко повреден

Возило излетало од коловозот, возачот тешко повреден

На обиколница од автопатот „Мајка Тереза“, кај Смилковското езеро, вчера се случила тешка сообраќајна несреќа. Како што информираат од полицијата патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од 35-годишен скопјанец, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Возачот се здобил со тешки телесни повреди

Со автомобил излетал кај Смилковското езеро, тешко повреден скопјанец

Со автомобил излетал кај Смилковското езеро, тешко повреден скопјанец

Како што информира полицијата вчера околу 09.00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки телесни повреди се здобил возачот И.Ј., кој со возило

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Вчера околу 9 часот на обиколницата од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило управувано од 35 годишно лице од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Како што соопшти полицијата, возачот се здобил со тешки телесни повреди и со возило на Итната медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Вчера околу 9 часот на обиколницата од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило управувано од 35 годишно лице од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Како што соопшти полицијата, возачот се здобил со тешки телесни повреди и со возило на Итната медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Вчера околу 9 часот на обиколницата од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило управувано од 35 годишно лице од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Како што соопшти полицијата, возачот се здобил со тешки телесни повреди и со возило на Итната медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Вчера околу 9 часот на обиколницата од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило управувано од 35 годишно лице од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Како што соопшти полицијата, возачот се здобил со тешки телесни повреди и со возило на Итната медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар

Тешка сообраќајка кај Смилковско езеро, возач тешко повреден

Тешка сообраќајка кај Смилковско езеро, возач тешко повреден

Вчера околу 09.00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки телесни повреди се здобил возачот И.Ј., кој со возило на Итна медицинска помош бил

Тешка сообраќајка кај Смилковско езеро, возач тешко пореден

Тешка сообраќајка кај Смилковско езеро, возач тешко пореден

Вчера околу 09.00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки телесни повреди се здобил возачот И.Ј., кој со возило на Итна медицинска помош бил

Сообраќајка кај Смилковско езеро, повреден возач

Сообраќајка кај Смилковско езеро, повреден возач

Вчера околу 09.00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза", кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф" со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки телесни повреди се здобил возачот И.Ј., кој со возило на Итна медицинска помош бил

Со автомобил излетал кај Смилковското езеро, тешко повреден скопјанец

Со автомобил излетал кај Смилковското езеро, тешко повреден скопјанец

На 10.02.2019 година околу 09:00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки телесни повреди се здобил возачот И.Ј., кој со возило на Итна медицинска

Со автомобил излетал кај Смилковското езеро, тешко повреден скопјанец

Со автомобил излетал кај Смилковското езеро, тешко повреден скопјанец

Со автомобил излетал кај Смилковското езеро, тешко повреден скопјанец На 10.02.2019 година околу 09:00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки

Страшна несреќа возило излета кај Смилковско Езеро - возачот се забил во дрва

Страшна несреќа возило излета кај Смилковско Езеро - возачот се забил во дрва

Околу 09.00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од 35-годишниот И.Ј. од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа се здобил со тешки телесни повреди и со возило на Итна медицинска помош бил пренесен во

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Вчера околу 9 часот на обиколницата од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило управувано од 35 годишно лице од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Како што соопшти полицијата, возачот се здобил со тешки телесни повреди и со возило на Итната медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар

Скопјанец излетал со автомобил кај Смилковско езеро

Скопјанец излетал со автомобил кај Смилковско езеро

На 10.02.2019 година околу 09:00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки телесни повреди се здобил возачот И.Ј., кој со возило на Итна медицинска

Скопјанец излетал од обиколницата кај Смилковско езеро

Скопјанец излетал од обиколницата кај Смилковско езеро

На 10.02.2019 година околу 09.00 часот на обиколница од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило „Фолксваген голф“ со скопски регистарски ознаки, управувано од И.Ј.(35) од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Притоа, со тешки телесни повреди се здобил возачот И.Ј., кој со возило на Итна медицинска

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Возило излета од патот кај Смилковско езеро, возачот тешко повреден

Вчера околу 9 часот на обиколницата од автопат „Мајка Тереза“, кај Смилковско езеро, патничко возило управувано од 35 годишно лице од Скопје, излетало од коловозот и удрило во дрва и ограда со метален столб. Како што соопшти полицијата, возачот се здобил со тешки телесни повреди и со возило на Итната медицинска помош бил пренесен во Ургентен центар