притисни ентер »

Раде Шербеџија и неговите фанови се жртви на голема измама (ВИДЕО)

Раде Шербеџија и неговите фанови се жртви на голема измама (ВИДЕО)

Раде Шербеџија и неговите фанови се жртви на голема измама (ВИДЕО) Познатиот актер Раде Шербеџија на Фејсбук споделил една непријатна ситуација во која се најде. Имено, актерот се огласил од Турција каде престојува во моментов и соопштил дека е жртва на интернет измама, односно дека некој се претставува со неговото име и на тој начин на луѓето им зема

Раде Шербеџија беше жртва на измама на Фејсбук! (ФОТО)

Раде Шербеџија беше жртва на измама на Фејсбук! (ФОТО)

Актерот Раде Шербеџија беше жртва на измама на Фејсбук, објавено е на неговата официјална страница на оваа социјална мрежа. „Драги мои, се чини дека некој направил лажен профил кој е многу сличен на мојот, како со моето име, така и со фотографии, и ги информира луѓето дека тие се победници на наградната игра или бара пари. Се разбира, тоа нема никаква

(Видео) Раде Шербеџија жpтвa нa изmaмa пpeкy Фејсбук

(Видео) Раде Шербеџија жpтвa нa изmaмa пpeкy Фејсбук

Актерот Раде Шербеџија е жртва на измама преку Фејсбук, објави лично тој преку видео на неговата официјална страница на оваа социјална мрежа. -Драги мои, се чини дека некој направил лажен профил, многу сличен на мојот, со моето име и мои фотографии и ги информира луѓето дека се добитници на наградна игра или бара пари. Со такви работи јас не се занимавам

Раде Шербеџија предупреди на измама која се шири на „Фејсбук“

Раде Шербеџија предупреди на измама која се шири на „Фејсбук“

Легендарниот хрватски глумец, 74 годишниот Раде Шербеџија, на својот „Фејсбук“ профил ги извести своите пријатели и фанови, дека некој користи лажен профил со неговото име и дека е жртва на една голема измама. „Драги мои, изгледа некои направил лажен профил, кој многу е сличен на мојот, со моето име и фотографии и ги известува луѓето дека се добитници

(ВИДЕО) Раде Шербеџија жртва на измама преку Фејсбук

(ВИДЕО) Раде Шербеџија жртва на измама преку Фејсбук

Актерот Раде Шербеџија е жртва на измама преку Фејсбук, објави лично тој преку видео на неговата официјална страница на оваа социјална мрежа. -Драги мои, се чини дека некој направил лажен профил, многу сличен на мојот, со моето име и мои фотографии и ги информира луѓето дека се добитници на наградната игра или бара пари. Со такви работи јас не се занимавам

Раде Шербеџија предупреди на измама која се шири на „Фејсбук“

Раде Шербеџија предупреди на измама која се шири на „Фејсбук“

Легендарниот хрватски глумец, 74 годишниот Раде Шербеџија, на својот „Фејсбук“ профил ги извести своите пријатели и фанови, дека некој користи лажен профил со неговото име и дека е жртва на една голема измама. „Драги мои, изгледа некои направил лажен профил, кој многу е сличен на мојот, со моето име и фотографии и ги известува луѓето … Continue reading

Раде Шербеџија ЖРТВА НА ИЗМАМА! Еве што го снајде!

Раде Шербеџија ЖРТВА НА ИЗМАМА! Еве што го снајде!

Познатиот актер Раде Шербеџија на Фејсбук споделил една непријатна ситуација во која се нашол. Имено, актерот се огласил од Турција каде престојува во моментов и соопштил дека е жрвта на интернет измама, односно дека некој се претставува со неговото име и на тој начин на луѓето им зема пари. Шербеџија преку видеото апелирал до луѓето да не наседнуваат

Раде Шербеџија ЖРТВА НА ИЗМАМА! Еве што го снајде!

Раде Шербеџија ЖРТВА НА ИЗМАМА! Еве што го снајде!

Познатиот актер Раде Шербеџија на Фејсбук споделил една непријатна ситуација во која се нашол. Имено, актерот се огласил од Турција каде престојува во моментов и соопштил дека е жрвта на интернет измама, односно дека некој се претставува со неговото име и на тој начин на луѓето им зема пари. Шербеџија преку видеото апелирал до луѓето да не наседнуваат