притисни ентер »

PLACEBO доаѓаат на „Скопје гори фестивал 20.20“

PLACEBO доаѓаат на „Скопје гори фестивал 20.20“

PLACEBO доаѓаат на возобновениот рок настан Скопје гори фетсивал 20.20. Како во моментов звучи во живо еден од најмоќните светски рок бендови, публиката од Македонија и од регионот ќе може да види и да слушне на 25-ти јуни на стадионот на АРМ во Скопје. Дека е задоволството големо што Скопје и Македонија ги имаат PLACEBO, не треба ни да се спомене,

PLACEBO доаѓаат на „Скопје гори фестивал 20.20“

PLACEBO доаѓаат на „Скопје гори фестивал 20.20“

PLACEBO доаѓаат на возобновениот рок настан Скопје гори фетсивал 20.20. Како во моментов звучи во живо еден од најмоќните светски рок бендови, публиката од Македонија и од регионот ќе може да види и да слушне на 25-ти јуни на стадионот на АРМ во Скопје. Дека е задоволството големо што Скопје и Македонија ги имаат PLACEBO, не треба ни да се спомене,

Скопје ќе гори: „Placebo“ доаѓа летово!

Скопје ќе гори: „Placebo“ доаѓа летово!

Ретки се бендовите кои успеале да станат големи, а истовремено да останат авангардни, бескомпромисни и суперквалитетни во тој процес, но „PLACEBO“ се дефиниција за тоа! Како во моментов звучи во живо еден од најмоќните светски рок бендови, публиката од Македонија и од регионот ќе може да види и да слушне на 25-ти јуни на стадионот на АРМ во Скопје

Еден од најмоќните светски рок бендови „Пласибо“ со настап во Скопје на 25. јуни

Еден од најмоќните светски рок бендови „Пласибо“ со настап во Скопје на 25. јуни

„Пласибо“ доаѓаат во Скопје на возобновениот рок настан „Скопје гори фестивал 20.20“, со ексклузивно шоу во регионот. „Како во моментов звучи во живо еден од најмоќните светски рок бендови, публиката од Македонија и од регионот ќе може да види и да слушне на 25. јуни на стадионот на АРМ во Скопје“, се вели во најавата за настанот. Организаторите истакнуваат

Британскиот бенд „Пласибо“ главни ѕвезди на „Скопје гори“

Британскиот бенд „Пласибо“ главни ѕвезди на „Скопје гори“

Британскиот рок-бенд „Пласибо“ ќе биде главна ѕвезда на фестивалот „Скопје гори“, што ќе се одржи на 25 јули на стадионот на АРМ во Градски парк. Ова ќе биде втор настап на „Пласибо“ во Македонија. Организаторите „Авалон продукција“ открија дека ова ќе биде единствен настап на рок-бендот во регионот, а дека стадионот на АРМ максимално ќе може да прими

Плацебо на фестивалот „Скопје гори“ на 25 јуни

Плацебо на фестивалот „Скопје гори“ на 25 јуни

Светскиот рок бенд Плацебо доаѓаат на возобновениот рок настан Скопје гори фестивал со ексклузивно шоу во регионот. Ретки се бендовите кои успеале да станат големи, а истовремено да останат авангардни, бескомпромисни и суперквалитетни во тој процес, најавуваат од Авалон. Концертот ќе се одржи на 25-ти јуни на стадионот на АРМ во Скопје. Ова лето Плацебо

Британскиот бенд „Пласибо“ главни ѕвезди на „Скопје гори“

Британскиот бенд „Пласибо“ главни ѕвезди на „Скопје гори“

Британскиот рок-бенд „Пласибо“ ќе биде главна ѕвезда на фестивалот „Скопје гори“, што ќе се одржи на 25 јули на стадионот на АРМ во Градски парк. Ова ќе биде втор настап на „Пласибо“ во Македонија. Организаторите „Авалон продукција“ открија дека ова ќе биде единствен настап на рок-бендот во регионот, а дека стадионот на АРМ максимално ќе може да прими

Placebo доаѓаат во Скопје!

Placebo доаѓаат во Скопје!

Placebo доаѓаат на „Скопје гори" во организација на Авалон! Ретки се бендовите кои успеале да станат големи, а истовремено да останат авангардни, бескомпромисни и суперквалитетни во тој процес. А PLACEBO се дефиниција за тоа! „Затоа, со огромно задоволство ви најавуваме дека PLACEBO доаѓаат на возобновениот рок настан СКОПЈЕ ГОРИ ФЕСТИВАЛ 20.20, со

Placebo доаѓаат во Скопје!

Placebo доаѓаат во Скопје!

Placebo доаѓаат на „Скопје гори" во организација на Авалон! Ретки се бендовите кои успеале да станат големи, а истовремено да останат авангардни, бескомпромисни и суперквалитетни во тој процес. А PLACEBO се дефиниција за тоа! „Затоа, со огромно задоволство ви најавуваме дека PLACEBO доаѓаат на возобновениот рок настан СКОПЈЕ ГОРИ ФЕСТИВАЛ 20.20, со

Британскиот рок бенд „Пласибо“ ќе биде главна ѕвезда на „Скопје гори“

Британскиот рок бенд „Пласибо“ ќе биде главна ѕвезда на „Скопје гори“

Британскиот рок бенд „Пласибо“ е најавен како главна ѕвезда на фестивалот „Скопје гори“, што ќе се одржи на 25 јули на стадионот на АРМ во Градски парк. Тоа ќе биде втор настап на „Пласибо“ во Македонија. Групата е основана во 1994 година и во својата дискографија има седум албуми, од кои последниот излезе пред седум години. Носители на групата низ