притисни ентер »

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Барселона, 16 септември 2020 () – Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман

Куман проговори за конфлитот на Меси со Барселона

Куман проговори за конфлитот на Меси со Барселона

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports”. Меси влезе во конфликт

Куман: Kонфликтот беше меѓу Меси и клубот

Куман: Kонфликтот беше меѓу Меси и клубот

Тренерот на Барселона, Роналд Куман изјави дека нема никаква врска со конфликтот на Лионел Меси со управата на клубот. – Во суштина, оваа ситуација ме измина. Во најголем дел, конфликтот беше меѓу Меси и клубот. Веќе разговарав со Лионел по сите настани, така што ќе продолжиме да работиме како порано, изјави Куман за „Fox Sports“. Меси влезе во конфликт

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Аргентина стравува дека скандалите околу Лионел Меси во последните неколку недели ќе имаат негативно влијание врз неговиот настап за националниот тим. Тој влезе во отворена војна со раководството на Барселона, но не успеа да излезе од клубот и ќе остане таму барем за следната сезона. – Поради неговите проблеми во Барселона, Лео нема да биде најрасположен

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина Аргентина стравува дека скандалите околу Лионел Меси во последните неколку недели ќе имаат негативно влијание врз неговиот настап за националниот тим. Тој влезе во отворена војна со раководството на Барселона, но не успеа да излезе од клубот и ќе остане таму барем за следната

Aргентинците стравуваат дека проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата

Aргентинците стравуваат дека проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата

Аргентина стравува дека скандалите околу Лионел Меси во последните неколку недели ќе имаат негативно влијание врз неговиот настап за националниот тим. Тој влезе во отворена војна со раководството на Барселона, но не успеа да излезе од клубот и ќе остане таму барем за следната сезона. – Поради неговите проблеми во Барселона, Лео нема да биде најрасположен

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Барселона, 14 септември 2020 () – Аргентина стравува дека скандалите околу Лионел Меси во последните неколку недели ќе имаат негативно влијание врз неговиот настап за националниот тим. Тој влезе во отворена војна со раководството на Барселона, но не успеа да излезе од клубот и ќе остане таму барем за следната сезона. – Поради неговите проблеми во Барселона,

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Аргентина стравува дека скандалите околу Лионел Меси во последните неколку недели ќе имаат негативно влијание врз неговиот настап за националниот тим. Тој влезе во отворена војна со раководството на Барселона, но не успеа да излезе од клубот и ќе остане таму барем за следната сезона. – Поради неговите проблеми во Барселона, Лео нема да биде најрасположен

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Проблемите на Меси ќе влијаат и на репрезентацијата, стравуваат во Аргентина

Аргентина стравува дека скандалите околу Лионел Меси во последните неколку недели ќе имаат негативно влијание врз неговиот настап за националниот тим. Тој влезе во отворена војна со раководството на Барселона, но не успеа да излезе од клубот и ќе остане таму барем за следната сезона. – Поради неговите проблеми во Барселона, Лео нема да биде најрасположен