притисни ентер »

Келнерка наместо бакшиш добила лото ливче: Кога видела колкава е добивката се шокирала

Келнерка наместо бакшиш добила лото ливче: Кога видела колкава е добивката се шокирала

Келнерка наместо бакшиш добила лото ливче: Кога видела колкава е добивката се шокирала Кога среќата е на твоја страна, ништо не може да се испречи. Келнерка од американската сојузна држава Мисури, наместо бакшиш добила ливче од „Пауербол“ лотаријата, па добила 50.000 долари. Ова е доказ дека навистина постојат луѓе кои ја привлекуваат сопствената среќа

Келнерка намести бакшиш добила лото ливче: Кога видела колкава е добивката се шокирала

Келнерка намести бакшиш добила лото ливче: Кога видела колкава е добивката се шокирала

Келнерка намести бакшиш добила лото ливче: Кога видела колкава е добивката се шокирала Кога среќата е на твоја страна, ништо не може да се испречи. Келнерка од американската сојузна држава Мисури, наместо бакшиш добила ливче од „Пауербол“ лотаријата, па добила 50.000 долари. Ова е доказ дека навистина постојат луѓе кои ја привлекуваат сопствената среќа

Келнерка наместо бакшиш, добила ливче од лотарија – Сумата која ја добила е неверојатна

Келнерка наместо бакшиш, добила ливче од лотарија – Сумата која ја добила е неверојатна

ИЗВОР Скопје24 | октомври 17, 2020 Кога среќата е на твоја страна, ништо не може да се испречи. Келнерка од американската сојузна држава Мисури, наместо бакшиш добила ливче од „Пауербол“ лотаријата, па добила 50.000 долари. Ова е доказ дека навистина постојат луѓе кои ја привлекуваат сопствената среќа. Тејлор Раси од О’Фалон раскажува дека лозот го