притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ преку Советничката група ќе покрене иницијатива и ќе се обиде институционално да се решат проблемите на жителите на Пинтија

ВМРО-ДПМНЕ преку Советничката група ќе покрене иницијатива и ќе се обиде институционално да се решат проблемите на жителите на Пинтија

ВМРО-ДПМНЕ преку Советничката група ќе покрене иницијатива и ќе се обиде институционално да се решат проблемите на жителите на Пинтија Со дел од Советниците остваривме средба со граѓаните на Пинтија. Загриженоста на граѓаните од испуштањето на отровната течност од Охис која предизвика ужасна миризба и печење во очите сеуште им предизвикува страв на