притисни ентер »

ФОТО: Пејачката не личи на себе, а беше една од најзгодните пејачки на целата естрада

ФОТО: Пејачката не личи на себе, а беше една од најзгодните пејачки на целата естрада

Преубавата стјуардеса тамара Драгиќ беше дел од шоуто Ѕвездите на Гранд и мамеше воздишки кога и да се појавеше. Убавата русокоса целосно го смени имиџот и веќе не личи на себе. Таа пее пратечки вокали за Жељко Јоксимовиќ и држи часови по клавир, а овој пат се реши да ја офарба косата црвена. Погледнете ја:

ФОТО: Беше една од најзгодните учеснички на „Ѕвездите на Гранд" - Пејачката не личи на себе

ФОТО: Беше една од најзгодните учеснички на „Ѕвездите на Гранд" - Пејачката не личи на себе

Преубавата стјуардеса тамара Драгиќ беше дел од шоуто Ѕвездите на Гранд и мамеше воздишки кога и да се појавеше. Убавата русокоса целосно го смени имиџот и веќе не личи на себе. Таа пее пратечки вокали за Жељко Јоксимовиќ и држи часови по клавир, а овој пат се реши да ја офарба косата црвена. ____________________________________________________________________________