притисни ентер »

Ковид-19: Сантијаго Бернабеу станува магацин за медицинска опрема, Русија планира да го победи вирусот за три месеци

Ковид-19: Сантијаго Бернабеу станува магацин за медицинска опрема, Русија планира да го победи вирусот за три месеци

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 494.121 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 22.266, а оздравеле 119.785 лица. – Шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид ќе го адаптира својот стадион „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјал и опрема. – Јапонија ќе воведе забрана за влез на странски патници

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 494.121 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 22.266, а оздравеле 119.785 лица. – Шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид ќе го адаптира својот стадион „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјал и опрема. – Јапонија ќе воведе забрана за влез на странски патници

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 494.121 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 22.266, а оздравеле 119.785 лица. – Шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид ќе го адаптира својот стадион „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјал и опрема. – Јапонија ќе воведе забрана за влез на странски патници

Состојба со коронавирусот во светот до 17 часот

Состојба со коронавирусот во светот до 17 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 494.121 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 22.266, а оздравеле 119.785 лица. – Шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид ќе го адаптира својот стадион „Сантијаго Бернабеу” во магацин за медицински материјал и опрема. – Јапонија ќе воведе забрана за влез на странски патници

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 494.121 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 22.266, а оздравеле 119.785 лица. – Шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид ќе го адаптира својот стадион „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјал и опрема. – Јапонија ќе воведе забрана за влез на странски патници

Најновите случаи низ бројки: Половина милион заразени ширум светот

Најновите случаи низ бројки: Половина милион заразени ширум светот

Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 494.121 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 22.266, а оздравеле 119.785 лица. – Шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид ќе го адаптира својот стадион „Сантијаго Бернабеу“ во магацин за медицински материјал и опрема. – Јапонија ќе воведе забрана за влез на странски патници

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

Состојба со Ковид-19 во светот до 17 часот

– Според најновите податоци, во светот досега се регистрирани 494.121 луѓе заразени со новиот коронавирус. Од нив починати се 22.266, а оздравеле 119.785 лица. – Шпанскиот фудбалски гигант Реал Мадрид ќе го адаптира својот стадион „Сантијаго Бернабеу” во магацин за медицински материјал и опрема. – Јапонија ќе воведе забрана за влез на странски патници