притисни ентер »

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка е прогласена за најдобра банка во Република Северна Македонија од британскиот магазин „Euromoney“. Наградата беше доделена вчера во Лондон. На годинешното јубилејно 50-то доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од целиот свет. -Доделувањето на Еuromoney наградите

„НЛБ БАНКА АД СКОПЈЕ“ избрана за најдобра банка во Македонија од магазинот „EUROMONEY“

„НЛБ БАНКА АД СКОПЈЕ“ избрана за најдобра банка во Македонија од магазинот „EUROMONEY“

„НЛБ банка АД Скопје“ е прогласена за најдобра банка во Северна Македонија од страна на финансискиот магазин „Euromoney“, а наградата ѝ беше доделена на посебна церемонија во Лондон. Доделувањето на овие награди се базира на различни критериуми, при што освен остварените деловни резултати, предвид се земаат и пазарната позиција, иновативноста, новите

„НЛБ БАНКА АД СКОПЈЕ“ избрана за најдоба банка во Македонија од магазинот „EUROMONEY“

„НЛБ БАНКА АД СКОПЈЕ“ избрана за најдоба банка во Македонија од магазинот „EUROMONEY“

„НЛБ банка АД Скопје“ е прогласена за најдобра банка во Северна Македонија од страна на финансискиот магазин „Euromoney“, а наградата ѝ беше доделена на посебна церемонија во Лондон. Доделувањето на овие награди се базира на различни критериуми, при што освен остварените деловни резултати, предвид се земаат и пазарната позиција, иновативноста, новите

НЛБ Банка избрана за најдобра банка  во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин  „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин „Euromoney“

На годинешното јубилејно 50. свечено доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од  целиот свет. НЛБ Бaнка АД Скопје е добитник на наградата за најдобра банка во Р. Северна Македонија, што претставува уште една  потврда за нејзиното успешно работење и  остварените

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава според финансискиот магазин  „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава според финансискиот магазин „Euromoney“

Доделувањето на Еuromoney наградите се базира на различни критериуми, при што покрај остварените деловни резултати, се земаат предвид пазарната позиција, иновативноста, новите услуги, системот на управување и професионалноста на вработените. На 10 јули 2019 година, на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон. НЛБ Банка АД Скопје е прогласена

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка е прогласена за најдобра банка во Република Северна Македонија од британскиот магазин „Euromoney“. Наградата беше доделена вчера во Лондон. На годинешното јубилејно 50-то доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од целиот свет. -Доделувањето на Еuromoney

НЛБ Банка избрана за најдобра банка  во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин  „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин „Euromoney“

На 10 јули 2019 година, на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон. НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Р. Северна Македонија. На годинешното јубилејно 50. свечено доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од  целиот свет. НЛБ

Магазинот „Euromoney“ ја избра „НЛБ банка АД Скопје“ за најдобра банка во Македонија

Магазинот „Euromoney“ ја избра „НЛБ банка АД Скопје“ за најдобра банка во Македонија

„НЛБ банка АД Скопје“ е прогласена за најдобра банка во Северна Македонија од страна на финансискиот магазин „Euromoney“, а наградата ѝ беше доделена на посебна церемонија во Лондон. Доделувањето на овие награди се базира на различни критериуми, при што освен остварените деловни резултати, предвид се земаат и пазарната позиција, иновативноста, новите

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка е прогласена за најдобра банка во Република Северна Македонија од британскиот магазин „Euromoney“. Наградата беше доделена вчера во Лондон. На годинешното јубилејно 50-то доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од целиот свет. -Доделувањето на Еuromoney наградите

Магазинот „Euromoney“ ја избра „НЛБ банка АД Скопје“ за најдобра банка во Македонија

Магазинот „Euromoney“ ја избра „НЛБ банка АД Скопје“ за најдобра банка во Македонија

„НЛБ банка АД Скопје“ е прогласена за најдобра банка во Северна Македонија од страна на финансискиот магазин „Euromoney“, а наградата ѝ беше доделена на посебна церемонија во Лондон. Доделувањето на овие награди се базира на различни критериуми, при што освен остварените деловни резултати, предвид се земаат и пазарната позиција, иновативноста, новите

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка е прогласена за најдобра банка во Република Северна Македонија од британскиот магазин „Euromoney“. Наградата беше доделена вчера во Лондон. На годинешното јубилејно 50-то доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од целиот свет. -Доделувањето на Еuromoney

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин „Euromoney“

На 10 јули 2019 година, на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон. НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Р. Северна Македонија. На годинешното јубилејно 50. свечено доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од целиот свет. НЛБ

НЛБ Банка избрана за најдобра банка  во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин  „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин „Euromoney“

На 10 јули 2019 година, на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон. НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Р. Северна Македонија. На годинешното јубилејно 50. свечено доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од  целиот свет. НЛБ

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин  „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин  „Euromoney“

На годинешното јубилејно 50. свечено доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од  целиот свет. НЛБ Бaнка АД Скопје е добитник на наградата за најдобра банка во Р. Северна Македонија, што претставува уште една  потврда за нејзиното успешно работење и  остварените

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во земјава од „Euromoney“

НЛБ Банка е прогласена за најдобра банка во Република Северна Македонија од британскиот магазин „Euromoney“. Наградата беше доделена вчера во Лондон. На годинешното јубилејно 50-то доделување на наградите на реномираниот британски магазин „ Euromoney “ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од целиот свет. -Доделувањето на

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Р.Северна Македонија според финансискиот магазин „Euromoney“

На 10 јули 2019 година, на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон, НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Р. Северна Македонија. На годинешното јубилејно 50. свечено доделување на наградите на реномираниот британски магазин „ Euromoney “ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од целиот свет. НЛБ

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Македонија според финансискиот магазин  „Euromoney“

НЛБ Банка избрана за најдобра банка во Македонија според финансискиот магазин  „Euromoney“

На 10 јули 2019 година, на свеченото доделување на Euromoney наградите во Лондон. НЛБ Банка АД Скопје е прогласена за најдобра банка во Р. Северна Македонија. На годинешното јубилејно 50. свечено доделување на наградите на реномираниот британски магазин „Euromoney“ беа доделени награди на најдобрите банки и финансиски институции од  целиот свет. НЛБ