притисни ентер »

Во Визбегово отпочна со работа нова фабрика за воена опрема

Во Визбегово отпочна со работа нова фабрика за воена опрема

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три  милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

Нова современа фабрика за производство на композитни производи

Нова современа фабрика за производство на композитни производи

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три  милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

„АТС Груп“ денес свечено ја промовираше новата современа фабрика за производство на композитни производи наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и безбедност. Се работи за „грин филд“ инвестиција во висина од над 3 милиони евра. Во компанијата работат 80 лица, а се планира бројот на вработени да се зголеми. Во фабриката

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

„АТС Груп“ денес свечено ја промовираше новата современа фабрика за производство на композитни производи наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и безбедност. Се работи за „гринфилд“ инвестиција во висина од над 3 милиони евра. Во компанијата работат 80 лица, а се планира бројот на вработени да се зголеми. Во фабриката

Заев и Бектеши на отворањето на нова фабрика вредна три милиони евра

Заев и Бектеши на отворањето на нова фабрика вредна три милиони евра

На настанот присуствуваа и вицепремиерите Радмила Шекеринска, Бујар Османи, Оливер Спасовски и Садула Дураки. Премиерот Зоран Заев денеска присуствуваше на настан на кој се означи започнувањето со работа на новата фабрика на компанијата АТС ГРУП и заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши со свои обраќања го поздравија отпочнувањето со работа

Заев и Бектеши на почеток со работа на новата фабрика: Членството во НАТО отвора нови пазари

Заев и Бектеши на почеток со работа на новата фабрика: Членството во НАТО отвора нови пазари

Претседателот на Владата на Македонија, Зоран Заев денеска присуствуваше на настан на кој се означи започнувањето со работа на новата фабрика на компанијата АТС ГРУП и заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши со свои обраќања го поздравија отпочнувањето со работа на новата фабрика. На настанот присуствуваа и вицепремиерите Радмила Шекеринска,

Нова фабрика во Визбегово вредна три милиони евра

Нова фабрика во Визбегово вредна три милиони евра

Станува збор за гринфилд инвестиција вредна 3 милиони евра. Компанијата има 80 вработени. На свеченото отворање присуствуваше премиерот Зоран Заев, како и голем број на владини претставници. Власта ветува и поголема поддршка на инвестициите. Во таа насока со измени во законот за финансиска поддршка на инвестициите, го зголеми опсегот на фирми кои можат

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

„АТС Груп“ инвестираше 3 милиони евра во нова фабрика за композитни производи за балистичка заштита и безбедност

„АТС Груп“ денес свечено ја промовираше новата современа фабрика за производство на композитни производи наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичка заштита и безбедност. Се работи за „грин филд“ инвестиција во висина од над 3 милиони евра. Во компанијата работат 80 лица, а се планира бројот на вработени да се зголеми. Во фабриката

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три  милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

Отворени 80 вработувања во новата фабриката во Визбегово

Отворени 80 вработувања во новата фабриката во Визбегово

Панцири, шлемови, елеци…опрема за армијата и полицијата ќе произведува новата фабрика АТС ГРУП, во индустриската зона Визбегово. Станува збор за гринфилд инвестиција вредна 3 милиони евра. Компанијата има 80 вработени. На свеченото отворање присуствуваше премиерот Зоран Заев, како и голем број на владини претставници. Власта ветува и поголема поддршка

Фабрика од Визбегово ќе извезува за Европа, Турција и Катар според НАТО стандарди

Фабрика од Визбегово ќе извезува за Европа, Турција и Катар според НАТО стандарди

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

Отворена нова фабрика во Визбегово за композитни производи  за армијата и полицијата

Отворена нова фабрика во Визбегово за композитни производи за армијата и полицијата

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

АТС груп во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

АТС груп во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три  милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

АТС груп од фабрика во Визбегово ќе извезува производи според НАТО стандарди

Нова современа фабрика за производство на композитни производи наменети за армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност – АТС Груп е отворена денеска во индустриската зона Визбегово кај Скопје. Станува збор за гринфилд инвестиција од три милиони евра која за почеток овозможува вработување на 80 лица. Сопственикот на објектот

Во индустриската зона Визбегово ќе биде отворена фабрика за композитни производи

Во индустриската зона Визбегово ќе биде отворена фабрика за композитни производи

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност. Според најавата од АТС груп, на отворањето на фабриката ќе се обратат сопственикот на компанијата

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Во индустриската зона Визбегово денеска ќе биде отворена фабрика за композитни производи АТС груп, инвестиција од три милиони евра. Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност. Според најавата од АТС груп, на отворањето на фабриката ќе се обратат сопственикот на компанијата

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Нова фабрика за композитни производи во Визбегово

Производите од новиот капацитет се наменети за опрема на армијата и полицијата во делот на балистичката заштита и безбедност. Според најавата од АТС груп, на отворањето на фабриката ќе се обратат сопственикот на компанијата АТС груп Шефшет Демировски и премиерот Зоран Заев.