притисни ентер »

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

Оливер Лондон (29), кој е голем обожавател на корејската музичка група БТС, се подложил на бројни естетски операции за  да изгледа како корејскиот поп-пејач Џимин, кој е член на таа група. Тој потрошил 195 000 фунти за да има најмал корејски нос. Исто така патувал низ светот за да се трансформира во пејач, но сепак не бил задоволен од резултатите.

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

Оливер Лондон (29), кој е голем обожавател на корејската музичка група БТС, се подложил на бројни естетски операции за  да изгледа како корејскиот поп-пејач Џимин, кој е член на таа група. Тој потрошил 195 000 фунти за да има најмал корејски нос. Исто така патувал низ светот за да се трансформира во пејач, но сепак не бил задоволен од резултатите.

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

Оливер Лондон (29), кој е голем обожавател на корејската музичка група БТС, се подложил на бројни естетски операции за  да изгледа како корејскиот поп-пејач Џимин, кој е член на таа група. Тој потрошил 195 000 фунти за да има најмал корејски нос. Исто така патувал низ светот за да се трансформира во пејач, но сепак не бил задоволен од резултатите.

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

(Видео) Го ризикува животот само за да изгледа како познат корејски поп-пејач

Оливер Лондон (29), кој е голем обожавател на корејската музичка група БТС, се подложил на бројни естетски операции за  да изгледа како корејскиот поп-пејач Џимин, кој е член на таа група. Тој потрошил 195 000 фунти за да има најмал корејски нос. Исто така патувал низ светот за да се трансформира во пејач, но сепак не бил задоволен од резултатите.