притисни ентер »

ВИДЕО: Ги изгуби нервите - Елтон Џон побеснал и од авион фрлил торба „Гучи“ вредна 4.000 долари

ВИДЕО: Ги изгуби нервите - Елтон Џон побеснал и од авион фрлил торба „Гучи“ вредна 4.000 долари

Британскиот музичар Елтон Џон, кој сè повеќе потсетува на разгалена дива, во понеделникот покажа дека лутењето без причина не е само за деца. На излезот од неговиот приватен авион на аеродромот во Сиднеј, Елтон Џон направил вистинска драма. 72-годишниот пејач ја фрлил својата торба „Гучи“ вредна 4.000 американски долари по скалите на авионот, а потоа

Елтон Џон од авион фрли торба „Гучи” од 4.000 долари

Елтон Џон од авион фрли торба „Гучи” од 4.000 долари

Британскиот музичар сер Елтон Џон, направил сцена на аеродромот во Сиднеј, пишува „Дејли меил“. Популарниот музичар во моментот кога излегол од својот приватен авион, фрлил по скалите торба „Гучи“ од 4.000 евра и бесно влегол во автомобилот што бил паркиран на пистата. Еден човек од неговата придружба ја зел торбата како ништо да не се случило. Но,

Елтон Џон од авион фрли торба ,,Гучи” од 4.000 долари

Елтон Џон од авион фрли торба ,,Гучи” од 4.000 долари

Британскиот музичар Сер Елтон Џон, направил сцена на аеродромот во Сиднеј, пишува „Дејли меил“. Популарниот музичар во моментот кога излегол од својот приватен авион, фрлил по скалите торба „Гучи“ од 4.000 евра и бесно влегол во автомобилот што бил паркиран на пистата. Еден човек од неговата придружба ја зел торбата како ништо да не се случило. Но,

Елтон Џон од авион фрли торба „Гучи” од 4.000 долари

Елтон Џон од авион фрли торба „Гучи” од 4.000 долари

Британскиот музичар сер Елтон Џон, направил сцена на аеродромот во Сиднеј, пишува „Дејли меил“. Популарниот музичар во моментот кога излегол од својот приватен авион, фрлил по скалите торба „Гучи“ од 4.000 евра и бесно влегол во автомобилот што бил паркиран на пистата. Еден човек од неговата придружба ја зел торбата како ништо да не се случило. Но,

Елтон Џон во лутина од својот авион фрлил торба ,,Гучи” од 4 000 долари

Елтон Џон во лутина од својот авион фрлил торба ,,Гучи” од 4 000 долари

На излезот од неговиот приватен авион на аеродромот во Сиднеј, тој направи вистинска сцена. 72-годишниот пејач ја фрли својата торба „Гучи“ вредна 4,000 американски долари по скалите на авионот, а потоа френетично влезе во Ауди паркирано на пистата, пренесува Дејли Меил. Еден човек од неговата придружба ја зграпчи торбата како ништо да не се случило

Ги изгуби нервите: Елтон Џон здивел и од авион фрлил торба „Гучи“ вредна 4.000 долари ВИДЕО

Ги изгуби нервите: Елтон Џон здивел и од авион фрлил торба „Гучи“ вредна 4.000 долари ВИДЕО

На излезот од неговиот приватен авион на аеродромот во Сиднеј, Елтон Џон направил вистинска драма. Британскиот музичар Елтон Џон, кој сè повеќе потсетува на разгалена дива, во понеделникот покажа дека лутењето без причина не е само за деца. На излезот од неговиот приватен авион на аеродромот во Сиднеј, Елтон Џон направил вистинска драма. 72-годишниот