притисни ентер »

СОВЕТИТЕ НА ХЕЛЕН МИРЕН ЗА СЕКОЈА ЖЕНА: Ако ги послушате, ќе живеете поубаво

СОВЕТИТЕ НА ХЕЛЕН МИРЕН ЗА СЕКОЈА ЖЕНА: Ако ги послушате, ќе живеете поубаво

Моите четириесетти беа добри. Педесеттите одлични. Шеесеттите фантастични. А седумдесеттите проклето феноменални, рече еднаш познатата актерка Хелен Мирен е британска актерка и ѕвезда во најдобра смисла на зборот - онаа која не престанува да свети. Навикнавме на теророт на младоста и на пластичната убавина, а Мирен ни покажува дека може и поинаку -