притисни ентер »

Единствена Македонија: Не излегувајте на избори во недела, нема македонски кандидати

Единствена Македонија: Не излегувајте на избори во недела, нема македонски кандидати

„Единствена Македонија го повикува македонскиот народ и сите лојални граѓани на државата да не излегуваат на изборите во недела оти нема македонски кандидати. Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Единствена Македонија повика на 5 мај да не се излегува на изборите во недела оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Со неизлегување на изборите и немањето

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Единствена Македонија повика на 5 мај да не се излегува на изборите оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Со неизлегување на изборите и немањето цензус,

Единствена Македонија: Не излегувајте на избори затоа што нема македонски кандидати

Единствена Македонија: Не излегувајте на избори затоа што нема македонски кандидати

Единствена Македонија го повикува македонскиот народ и сите лојални граѓани на државата да не излегуваат на изборите во недела оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Единствена Македонија: На изборите нема македонски кандидати

Единствена Македонија повика на 5 мај да не се излегува на изборите оти нема македонски кандидати. „Во изборната кампања видовме дека претседателските кандидати немаат намера да го поништат антимакедонскиот договор со Грција со кој се брише името, идентитетот, историјата и традицијата на македонскиот народ. Со неизлегување на изборите и немањето цензус,

Бачев: Македонија во недела нема да избере претседател!

Бачев: Македонија во недела нема да избере претседател!

Македонија во недела нема да избере претседател! Зоран Заев повторно ги навреди Македонците бидејќи за цензусот во недела ќе се крстел во Зијадин Села и Билал Касами. Погрешен му е есапот на Заев оти македонскиот народ е тој што во поголем дел нема да излезе во недела од најмалку две причини, прво, на изборите нема македонски кандидат, второ, неизлегувањето