притисни ентер »

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија донесе одлука за повлекување на веќе утврдените кандидати за градоначалник во 15 општини. Синоќа, кога истече крајниот рок, Единствена Македонија не ги поднесе утврдените кандидатски листи за градоначалници, изјави лидерот на партијата, Јанко Бачев. „Во изминатите 60 дена по анализите и внатрепартискиот избор утврдивме 15 амбициозни

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија донесе одлука за повлекување на веќе утврдените кандидати за градоначалник во 15 општини. Синоќа, кога истече крајниот рок, Единствена Македонија не ги поднесе утврдените кандидатски листи за градоначалници, изјави лидерот на партијата, Јанко Бачев. „Во изминатите 60 дена по анализите и внатрепартискиот избор утврдивме 15 амбициозни

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија донесе одлука за повлекување на веќе утврдените кандидати за градоначалник во 15 општини. Синоќа, кога истече крајниот рок, Единствена Македонија не ги поднесе утврдените кандидатски листи за градоначалници, изјави лидерот на партијата, Јанко Бачев. „Во изминатите 60 дена по анализите и внатрепартискиот избор утврдивме 15 амбициозни

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија донесе одлука за повлекување на веќе утврдените кандидати за градоначалник во 15 општини. Синоќа, кога истече крајниот рок, Единствена Македонија не ги поднесе утврдените кандидатски листи за градоначалници, изјави лидерот на партијата, Јанко Бачев. „Во изминатите 60 дена по анализите и внатрепартискиот избор утврдивме 15 амбициозни

Јанко Бачев и Единствена Македонија ќе му дадат поддршка на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори

Јанко Бачев и Единствена Македонија ќе му дадат поддршка на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори

Јанко Бачев, лидерот на Единствена Македонија, објави дека неговата партија ќе му даде поддршка на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори во октомври, со тоа што ќе се приклучат на опозицискиот блок. Бачев рече дека моделот на локалните избори е таков што ако неговата партија учевствува самостојно, ќе му направи штета на опозицискиот блок. „Нема да учествуваме

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија ги повлече кандидатите за градоначалници

Единствена Македонија донесе одлука за повлекување на веќе утврдените кандидати за градоначалник во 15 општини. Синоќа, кога истече крајниот рок, Единствена Македонија не ги поднесе утврдените кандидатски листи за градоначалници, изјави лидерот на партијата, Јанко Бачев. „Во изминатите 60 дена по анализите и внатрепартискиот избор утврдивме 15 амбициозни

Бачев ќе ги поддржи кандидатите за градоначалници на ВМРО ДПМНЕ

Бачев ќе ги поддржи кандидатите за градоначалници на ВМРО ДПМНЕ

На денешната прес конференција на Единствена Макеоднија, Претседателот Јанко Бачев информираше дека Единствена Македонија ќе настапи самостојно со 38 Листи на кандидати за советници на кои има повеќе од 600 кандидати за членови на совет во 38 општини. Исто така најавија повлекување на кандидатурите за градоначалници во 15 општини и поддршка на кандидатите

Бачев ќе ги поддржи кандидатите за градоначалници на ВМРО ДПМНЕ

Бачев ќе ги поддржи кандидатите за градоначалници на ВМРО ДПМНЕ

На денешната прес конференција на Единствена Макеоднија, Претседателот Јанко Бачев информираше дека Единствена Македонија ќе настапи самостојно со 38 Листи на кандидати за советници на кои има повеќе од 600 кандидати за членови на совет во 38 општини. Исто така најавија повлекување на кандидатурите за градоначалници во 15 општини и поддршка на кандидатите

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната прес конференција, одговарајќи на новинарско прашање кои се неговите очекувања и каква изборна кампања ќе води партијата, истакна дека ВМРО-ДПМНЕ ќе води исклучиво позитивна кампања и на граѓаните ќе им понуди иднина, надеж и визија на претстојните локални избори. Во однос на она кое што тој

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок Марина Дамческа Пред 4 секунди Христијан Мицкоски Фото: Facebook Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната прес конференција, одговарајќи на новинарско прашање кои се неговите очекувања и каква изборна кампања ќе води партијата, истакна дека ВМРО-ДПМНЕ ќе води

Бачев ќе ги поддржи кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ

Бачев ќе ги поддржи кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев на прес-конференција за медиумите соопшти дека неговата партија ќе настапи самостојно со свои советничките листи на престојните локални избори. Сепак неговата партија во целост ќе ги поддржи кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ, низ сите општини низ државата каде најголемата опозициска партија

Eдинствена Македонија со поддршка за кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ, нема да има свои кандидати

Eдинствена Македонија со поддршка за кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ, нема да има свои кандидати

Eдинствена Македонија со поддршка за кандидатите за градоначалници на ВМРО-ДПМНЕ, нема да има свои кандидати Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев на прес-конференција за медиумите соопшти дека неговата партија ќе настапи самостојно со свои советничките листи на престојните локални избори. Сепак неговата партија во целост ќе ги поддржи

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната прес конференција, одговарајќи на новинарско прашање кои се неговите очекувања и каква изборна кампања ќе води партијата, истакна дека ВМРО-ДПМНЕ ќе води исклучиво позитивна кампања и на граѓаните ќе им понуди иднина, надеж и визија на претстојните локални избори. Во однос на она кое што тој

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната прес конференција, одговарајќи на новинарско прашање кои се неговите очекувања и каква изборна кампања ќе води партијата, истакна дека ВМРО-ДПМНЕ ќе води исклучиво позитивна кампања и на граѓаните ќе им понуди иднина, надеж и визија на претстојните локални избори. Во однос на она кое што тој

Мицкоски: Имаме голем опозициски блок, кој ќе и нанесе пораз на владината коалиција

Мицкоски: Имаме голем опозициски блок, кој ќе и нанесе пораз на владината коалиција

Заедно со Алијанса за Албанците и Алтернатива создадовме најголем опозициски блок, кој што е поголем од владиниот и кој што ќе и нанесе пораз на владината коалиција на претстојните избори, истакна денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на прес-конференција. – Повеќе од 20 политички партии, група избирачи, и групи избирачи би рекол,

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Мицкоски: Победник на локалните избори ќе биде најголемиот опозициски блок

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната прес конференција, одговарајќи на новинарско прашање кои се неговите очекувања и каква изборна кампања ќе води партијата, истакна дека ВМРО-ДПМНЕ ќе води исклучиво позитивна кампања и на граѓаните ќе им понуди иднина, надеж и визија на претстојните локални избори. Во однос на она кое што тој