притисни ентер »

Јужнокорејски актер и пејач пронајден мртов во неговиот дом

Јужнокорејски актер и пејач пронајден мртов во неговиот дом

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха починал во вторникот на 27-години, потврдила неговата агенција Fantagio. Според пишувањата на медиумите телото било пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта се уште не е позната. – Со жал мораме да соопштиме и да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември и тешко ни е да поверуваме

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември, и тешко ни е да веруваме во тоа, велат

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември, и тешко ни е да веруваме во тоа, велат

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Јужна Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха не напушти на 3 декември, и тешко ни е да веруваме во тоа, велат

Почина глумецот од Јужна Кореја Ча Ин Ха

Почина глумецот од Јужна Кореја Ча Ин Ха

Познатиот јунокорејски глумец Ча Ин Ха починал во вторникот на 27 годишна возраст, пишуваат светските медиуми. Засега причините за неговата смрт се непознати, пренесуваат службите. Чи беше ѕвездата од филмот Love with flaws и беше член на популарниот бој бенд Support U. Најмногу се прослави во улогата во краткиот филм You, Deep Inside of Me. Веста

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Ј. Кореја во последните 7 недели

Актер пронајден мртов во стан, трет смртен случај на ѕвезда од Ј. Кореја во последните 7 недели

Јужнокорејскиот актер Ча Ин Ха почина на 27-годишна возраст, потврди неговата агенција „Фантагио“. Според пишувањето на медиумите, телото е пронајдено во неговиот дом, а причината за смртта сè уште не е позната. „Тажни сме затоа што мора да објавиме тешка и трагична вест. Актерот Ча Ин Ха нè напушти на 3 декември и тешко ни е да веруваме во тоа“, велат

Почина глумецот од Јужна Кореја Ча Ин Ха

Почина глумецот од Јужна Кореја Ча Ин Ха

Познатиот јужнокорејски глумец Ча Ин Ха починал во вторникот на 27-годишна возраст, пишуваат светските медиуми. Засега причините за неговата смрт се непознати, пренесуваат службите. Ча беше ѕвездата од филмот Love with flaws и беше член на популарниот бој бенд Support U. Најмногу се прослави во улогата во краткиот филм You, Deep Inside of Me. Веста