притисни ентер »

ВИДЕО: Возење велосипед по снег

ВИДЕО: Возење велосипед по снег

ВИДЕО: Возење велосипед по снег Фабио Вибмер е велосипедска ѕвезда од Австрија, и во своето видео “Fabiolous Escape 2” на велосипед бега од ски полицијата. Неговите видеа имаат повеќе од милион прегледи на Јутјуб. Вибмер се прослави со планинскиот велосипедизам по пат на своите фантастични Јутјуб видеа: Freeride Lives во Салзбург, Urban Freeride Lives

ИНТЕРЕCHO ВИДЕО: Велосипедскaтa ѕвезда на велосипед бега од сkи полициjaта

ИНТЕРЕCHO ВИДЕО: Велосипедскaтa ѕвезда на велосипед бега од сkи полициjaта

Фабио Вибмер е велосипедска ѕвезда од Австрија, и во своето видео “Fabiolous Escape 2” на велосипед бега од ски полициjaта. Неговите видеа имаат повеќе од милион прегледи на Јутјуб. Вибмер се прослави со планинскиот велосипедизам по пат на своите фантастични Јутјуб видеа: Freeride Lives во Салзбург, Urban Freeride Lives во Виена и со видеото како вози