притисни ентер »

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца, помогна и на 10 школи

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца, помогна и на 10 школи

Анџелина Џоли (44) се грижи за децата на кои им се потребни оброци дома за време на пандемијата на коронавирус. Познатата актерка и активистка донираше 1 милион американски долари за организацијата No Kid Hungry, која дистрибуира помош за да им помогне на заедниците да ги нахранат децата кои добивале ручек во училиште. „Од оваа недела, над една милијарда

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца, помогна и на 10 школи

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца, помогна и на 10 школи

Анџелина Џоли (44) се грижи за децата на кои им се потребни оброци дома за време на пандемијата на коронавирус. Познатата актерка и активистка донираше 1 милион американски долари за организацијата No Kid Hungry, која дистрибуира помош за да им помогне на заедниците да ги нахранат децата кои добивале ручек во училиште. „Од оваа недела, над една милијарда

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли (44) се грижи за децата на кои им се потребни оброци дома за време на пандемијата на коронавирус. Познатата актерка и активистка донираше 1 милион американски долари за организацијата No Kid Hungry, која дистрибуира помош за да им помогне на заедниците да ги нахранат децата кои добивале ручек во училиште. „Од оваа недела, над една милијарда

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли (44) се грижи за децата на кои им се потребни оброци дома за време на пандемијата на коронавирус. Познатата актерка и активистка донираше 1 милион американски долари за организацијата No Kid Hungry, која дистрибуира помош за да им помогне на заедниците да ги нахранат децата кои добивале ручек во училиште. „Од оваа недела, над една милијарда

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли (44) се грижи за децата на кои им се потребни оброци дома за време на пандемијата на коронавирус. Познатата актерка и активистка донираше 1 милион американски долари за организацијата No Kid Hungry, која дистрибуира помош за да им помогне на заедниците да ги нахранат децата кои добивале ручек во училиште. „Од оваа недела, над една милијарда

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли донираше милион долари за храна за деца и финансира 10 училишта

Анџелина Џоли (44) се грижи за децата на кои им се потребни оброци дома за време на пандемијата на коронавирус. Познатата актерка и активистка донираше 1 милион американски долари за организацијата No Kid Hungry, која дистрибуира помош за да им помогне на заедниците да ги нахранат децата кои добивале ручек во училиште. „Од оваа недела, над една милијарда

Во корона кризата Анџелина Џоли мисли на гладните дечиња - донираше 1 милион долари

Во корона кризата Анџелина Џоли мисли на гладните дечиња - донираше 1 милион долари

Oколу Анџелина Џоли отсекогаш имало контроверзии, но едно е сигурно кога е во прашање помагањето на другите и хуманитарната работа, таа е царица. Анџелина Џоли години наназад е активна со хуманитарната работа, а и сега во време на корона кризата таа не заборави на дечињата кои поради пандемијата не одат на училиште периодов, а со тоа и немаат пристап